GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι Αποφάσισε Να Κάνει Το ΚΚΕ Σε Περίπτωση Που Ο Ερντογάν ΕΠΙΤΕΘΕΙ Στην Ελλάδα…

Παναγιώτης Μπαλακτάρης Η πατρίδα μας ευρίσκεται αμυνόμενη σε διάφορες προκλήσεις της Τουρκίας, των οποίων η ένταση ποικίλλει. Από...


Παναγιώτης Μπαλακτάρης

Η πατρίδα μας ευρίσκεται αμυνόμενη σε διάφορες προκλήσεις της Τουρκίας, των οποίων η ένταση ποικίλλει. Από την πειρατική ενέργεια του εμβολισμού του πλοίου ανοικτής θαλάσσης του
Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 090 «Γαύδος» στην περιοχή των Ιμίων, μέχρι την διαπόμπευση των Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο και από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, εντός του Προεδρικού Μεγάρου στην Αθήνα, μέχρι την πλήρη αμφισβήτηση όλων των σταθερών σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, η Τουρκία ενσαρκώνει μια υπαρκτή πλέον απειλή, η οποία χρήζει αντιμετώπισης.


Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, καθηγητές με αντικείμενο τις Διεθνείς Σχέσεις, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και γενικώς, όποιος προσπαθεί να αποφύγει την πολεμική αναμέτρηση, προσπαθούν να αναλύσουν τις τουρκικές επιθέσεις, να τις μελετήσουν και εν συνεχεία, να προβλέψουν τις επόμενες, έτσι ώστε να αποτραπεί παντί τρόπω η επιβολή πολεμικής σύρραξης. 
Όλοι; Όχι!
Υπάρχει και ένας κομματικός σχηματισμός, ο οποίος εξίσου διεκδικεί θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο στις εθνικές εκλογές, αλλά καθ’ ομολογίαν του όχι για να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες διακινήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περικοπές από το πολιτικό πρόγραμμα αυτού του σχηματισμού, οι οποίες είναι απίστευτες και εν πολλοίς, φάνταζαν ακόμη και χαλκευμένες.



Τί αναφέρεται εκεί;
Με αδρά λόγια, πως ακόμη και εάν η πατρίδα μας κινδυνεύει από κάποια επίθεση της Τουρκίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας, πως ακόμη και εάν εξαναγκαστούμε να διεξαγάγουμε αμυντικό πόλεμο για την διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας, το κόμμα αυτό συνιστά αποχή από οποιαδήποτε συμμετοχή σε τέτοιες «εμπλοκές» και συμβουλεύει να μην λησμονηθεί ο τελικός σκοπός που είναι η υφαρπαγή της εξουσίας.
Ερευνήσαμε στοιχειωδώς το ζήτημα και στην ιστοσελίδα του εν λόγω κόμματος βρεθήκαμε ενώπιον της στήλης με τον τίτλο «Αρχές - Στόχοι».
Στο υποκεφάλαιο με τίτλο «Ειδικότερα για την επαναστατική κατάσταση» αναφέρεται αυτολεξεί:
«Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.»*
Εν άλλοις, το…Κόμμα έχει ως αποκλειστικό σκοπό να ηττηθεί η εγχώρια αστική τάξη και αυτό θα γίνει στην περίπτωση κατά την οποίαν η Ελλάδα θα βρεθεί αμυνόμενη, εξαιτίας της επίθεσης από κάποιον εισβολέα.
Την ώρα, δηλαδή, που η Ελλάδα – αν ο μη γένοιτο χρειαστεί – θα αμύνεται εναντίον ενός εξωτερικού εχθρού, ο εσωτερικός αυτοανακηρυχθείς εχθρός του Έθνους θα βρει την ευκαιρία να κατακτήσει την εξουσία!

Πώς λέγεται αυτό..;


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"