GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο «φυγάς» του Έβρου ξεφτιλίζει τους Τούρκους: «Έβλεπαν τηλεόραση οι σκοποί – Όταν κατάλαβαν ότι τρέχω προς την Ελλάδα άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα»

Ο Τούρκος, κουρδικής καταγωγής που πέρασε τα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου και «έβαλε» φωτιά και πάλι στην περιοχή ξεφτιλίζει τους


Ο Τούρκος, κουρδικής καταγωγής που πέρασε τα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου και «έβαλε» φωτιά και πάλι στην περιοχή ξεφτιλίζει τους
Τούρκους τελωνειακούς.
«Έβλεπαν τηλεόραση και εγώ πέρασε ανενόχλητος», δήλωσε και πρόσθεσε πώς όταν τον αντιλήφθηκαν από τον τρόμο τους άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα μήπως και σταματήσει και δεν περάσει στα ελληνικά εδάφη, εκεί όπου οι Έλληνες βρίσκονταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.



Στα πραγματικά γεγονότα της νύχτας της Δευτέρας, παρουσιάζει το «thraki Νέα» και όπως αναφέρει, οι Τούρκοι τελωνειακοί δεν αντιλήφθηκαν τον «εισβολέα» που τάραξε την ησυχία στην περιοχή και έθεσε ξανά τις τουρκικές και ελληνικές συνοριακές δυνάμεις σε συναγερμό, γιατί έβλεπαν τηλεόραση. 
Αυτο προκύπτει από την κατάθεση του 41ος ετών Τούρκοι ο οποίος πέρασε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Ο 41χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε χθες από το αυτόφωρο μονομελές Πρωτοδικείο Ορεστιάδας, σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ, πέρασε από το τουρκικό τελωνείο χωρίς να δώσει διαβατήριο και στην προσπάθειά τους να τον σταματήσουν Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα.
Τελικά ο Τούρκος παραδόθηκε στους Έλληνες αστυνομικούς στις Καστανιές. Πέρα από τους πυροβολισμούς των Τούρκων στον αέρα, ένα ακόμη γεγονός προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον όσων γνωρίζουν καλά το χώρο των τελωνείων.
Σε περιστατικά που κάποιος από λάθος ή και επίτηδες περάσει τα σύνορα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο διαβατηριακός έλεγχος, τελωνειακοί της μίας χώρας επισκέπτονται το άλλο τελωνείο προκειμένου να διευθετήσουν την υπόθεση.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό όχι μόνο δεν επισκέφτηκε κάποιος Τούρκος τελωνειακός τις Καστανιές, αλλά ούτε κάποια άλλη επικοινωνία υπήρχε.
Εκτός από τους Τούρκους στρατιώτες οι οποίοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την έξοδό του, προσπάθεια έγινε και από τους Έλληνες σκοπούς, οι οποίοι βρίσκονται σε 24ωρη αυξημένη επαγρύπνηση μετά το περιστατικό με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Οι Έλληνες σκοποί αντέδρασαν φωνάζοντας «Go Back», αλλά ο Τούρκος δεν σταμάτησε παρά μονάχα λίγα μέτρα πριν το τελωνείο των Καστανεών, προκειμένου να παραδοθεί περπατώντας.
Στο τουρκικό τελωνείο ο 41χρονος Τούρκος είχε φτάσει με ακόμη τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι παρέμειναν επί τουρκικού εδάφους και δεν επιχείρησαν να περάσουν στα ελληνικά εδάφη.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

crashonline.gr