GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Για πολλά γέλια! Ο Καμμένος ξέχασε τον «πατερίτσα» και υποδέχθηκε με τιμές τον Κουβέλη – [βίντεο]

Ο Πάνος Καμμένος ξεχνώντας τα όσα έλεγε στο παρελθόν περί «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών» καλωσόρισε στο υπουργείο Εθνικής Άμ...


Ο Πάνος Καμμένος ξεχνώντας τα όσα έλεγε στο παρελθόν περί «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών» καλωσόρισε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με μεγάλες τιμές τον
νέο αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αντικαθιστά τον Δημήτρη Βίτσα.



Ο κ. Καμμένος μίλησε για μια συνεργασία για την οποία είναι σίγουρος πως θα κυλήσει ομαλά, καθώς ο κ. Κουβέλης είναι ένας έμπειρος πολιτικός που έχει συμμετάσχει 2 φορές σε κυβέρνηση.
Όπως είπε είναι γνώστης των εθνικών θεμάτων και αυτό θα τον βοηθήσει στην θητεία του.
Συμπλήρωσε επίσης πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, αλλά μόνο ένα που δουλεύει για το εθνικό συμφέρον».
Σχετικά με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Από την μεριά του ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και ευθύνη για το έργο που του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό: «Είναι σημαντικό τα όσα έχετε επιτελέσει μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κυρίως οικονομικά. Γνωρίζω καλά πως είναι η πρώτη φορά που οι ένοπλες δυνάμεις λειτουργούν μαζί με την κοινωνία και τους ανθρώπους»
Αναφερόμενος και αυτός στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα, είπε πως θέλει να είναι άξιος συνεχιστής του έργου του.


Όταν ο Καμμένος έλεγε τον Κουβέλη «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών»


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pentapostagma.gr