GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στρατηγος Κωσταράκος -Τα Ίμια θα τα Κάνουμε Οικόπεδο!

Δεν έκρυψε την Ικανοποίηση του ο Στρατηγός Κωσταράκος μετά το Πέρας της Ασκήσεως «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» απο τις Ειδικές Δυνάμεις που χτύπησαν σ...


Δεν έκρυψε την Ικανοποίηση του ο Στρατηγός Κωσταράκος μετά το Πέρας της Ασκήσεως «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» απο τις Ειδικές Δυνάμεις που χτύπησαν στα ΒΔ της νήσου Ρόδου με Εντολή του
ΥΕΘΑ!
Ο Στρατηγός που απο ότι φάνηκε ενημερώθηκε από το πρωί για την Άσκηση και ευχήθηκε καλή Επιτυχία στις ασκούμενες Δυνάμεις ,παρακολούθησε όλη την εξέλιξη της Ασκήσεως και χθες το βράδυ ανέβασε ένα Tweet στον προσωπικό του λογαριασμό !







Μετά όμως και τις Τουρκικές αναφορές στα ΜΜΕ για Άσκηση ανακατάληψης των Ιμίων απο τον Ελληνικό Στρατό σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε :

Τα Ιμια είναι ένας επίπεδος βράχος. Ούτε κρύβεσαι ούτε αμύνεσαι… Το κάνεις οικόπεδο και τελείωσε με ότι έχει επάνω !!

Να επισημάνουμε εμείς την Στρατηγική Τακτική του τότε .Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου που είχε ενημερώσει την τότε Πολιτική Ηγεσία ήταν ότι δεν θα περίμενε την απόφαση της Πολιτική Ηγεσίας , αν οι Τούρκοι έβαζαν Κομάντος σε Βραχονησίδες παντού. στο Αιγαίο!

Αυτή την εντολή είχε φροντίσει να φτάσει και στα αυτιά του τότε Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού ΟΖΕΛ…»Μέσω Ειδικών Καναλιών»

Θα Ισοπεδώσουμε τις Βραχονησίδες και ότι είναι πάνω σε αυτές ήταν η Εντολή του …Επίσης δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι είναι οπαδός της Επιθετική Τακτικής που η αποτρεπτική στάση υλοποιείται & με τις ξαφνικές ασκήσεις.

Αυτή είναι και η τακτική του Πούτιν μόνο που είναι όχι μόνο αποτρεπτική άλλα και επιθετική.

Ο Στρατηγός Κωσταράκος ως Α/ΓΕΕΘΑ ήταν ο Εμπνευστής των Επιθετικών «ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ» σε όλα τα σημεία της Χώρας, όπου κάποιοι τολμούσαν να ψελλίσουν κάτι εναντίον της Ελλάδος …Οργάνωσε δε την Δύναμη «Δ» με καθαρά Επιθετικό προσδιορισμό !!


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"