GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σάλος με την φωτό Ελληνίδας παίκτριας ριάλιτι με φόντο την τούρκικη σημαία

Αγριο κράξιμο στη Στέλλα Μιζεράκη του «Power of love» του Σκάι, επειδή πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη με


Αγριο κράξιμο στη Στέλλα Μιζεράκη του «Power of love» του Σκάι, επειδή πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη με
φόντο την τουρκική σημαία!
Τη στιγμή που η Ελλάδα δέχεται καθημερινά απειλές από την τουρκική κυβέρνηση και δυο στρατιωτικοί μας κρατούνται σε τουρκικές φυλακές, οι φωτογραφίες της παίκτριας με το τουρκικό σύμβολο να κυματίζει πίσω της ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.





«Η Ελλάδα καίγεται και το μ@@@ί χτενίζεται!» ήταν ένα από τα πιο ενδεικτικά σχόλια που της έκαναν followers της στον λογαριασμό της στο Instagram… Και ακολούθησαν δεκάδες άλλα:
«Εσύ δηλαδή είσαι Kρητικιά;
Ντροπιάζεις όλη την Ελλάδα και όλη την Κρήτη μαζί…
Μετά βγαίνεις και λες πόσο περήφανη είσαι.
Ντροπή ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ • Η παίκτρια του reality με φόντο την τουρκική σημαία που δεσπόζει στο τζαμίσου!» έγραψε κάποιος άλλος και η λίστα με τα υβριστά σχόλια δεν έχει τέλος!
«Είναι ντροπή και αίσχος. Τη στιγμή που δύο Ελληνες κρατούνται αιχμάλωτοι στην Τουρκία μέχρι και αυτή τη στιγμή, με τη γειτονική χώρα να προκαλεί όσο δεν πάει.
Να φωτογραφίζεται η δεσποινίς με τέτοιο φόντο. Α, ρε Ελληνάρες, πάλι και πάλι.
Αυτό μας αξίζει».

Η Κρητικιά που υποβλήθηκε σε ριζική αλλαγή προκειμένου να μπει στο reality και στη βίλα του αίσχους για να βρει τον έρωτα, προς το παρόν έχει βρει τον μπελά της και, όπως φαίνεται, όχι άδικα!

Στα διαλείμματα των γυρισμάτων του reality, που γίνονται στην Κωνσταντινούπολη, φωτογραφίζεται σέξι και χαμογελαστή μπροστά στο τζαμί Mecidiye Mosque, όπου κυματίζει η τουρκική σημαία, τη στιγμή που η γειτονική χώρα μάς δείχνει καθημερινά τις άγριες διαθέσεις της!
«400 χρόνια σκλαβιά στην Κρήτη κι εσύ περήφανη βάζεις φωτό με την τούρκικη σημαία πίσω;
Ελεος» της έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε στο ίδιο έντονο ύφος.

«Πόσο τραγική, ανεγκέφαλη χαζογκόμενα χωρίς προσωπικότητα και ίχνος Παιδείας επάνω της!
Το μόνο φυσικό επάνω της είναι η φελάδα της! Γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κράτος!»

Μιναρέδες

Και το… κράξιμο δεν είχε τέλος! «Ελεος, σημαία της Τουρκιάς;
Πού καταντήσαμε;
Ξεδιάντροπη και άσχημη», «Περηφάνια που φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία από πίσω της και τους μιναρέδες όταν δυο συμπατριώτες μας είναι φυλακή;
Ανθρωποι χωρίς ήθος και παιδεία!
Ντροπή μας».

Να θυμίσουμε πως η, κατά τα άλλα χαριτωμένη, Στέλλα, που έχει αλλάξει κάθε πιθανό και απίθανο σημείο πάνω της με τη βοήθεια αισθητικών, πλαστικών, κομμωτών και λοιπών συντελεστών, έχει ψηφιστεί αγαπημένη του κοινού κάποιες φορές στο «Power of love», ωστόσο έπειτα από αυτή τη δημοσίευση πολλοί fans της αναθεώρησαν!



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



ΠΗΓΗ: espressonews.gr