GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η προδοσία συνεχίζεται - Η Ρωσία εγκαταλείπει το Τελ Ριφάτ στην Τουρκία - Νέα έξοδος των Κούρδων

Η Τουρκία φαίνεται ότι εξασφαλίζει τεράστια γεωπολιτικά οφέλη, από την προσέγγισή της με τη Ρωσία. Άσχετα με τις διάφορες δικ...



Η Τουρκία φαίνεται ότι εξασφαλίζει τεράστια γεωπολιτικά οφέλη, από την προσέγγισή της με τη Ρωσία.
Άσχετα με τις διάφορες δικαιολογίες που γράφονται και ακούγονται, η Ρωσία, για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τα δικά της συμφέροντα έναντι

των ΗΠΑ, προδίδει πρώτα απ' όλα τη Συρία και τον Άσαντ και μετά τους Κούρδους.
Άσχετα με το πώς διαχειρίστηκαν τα πράγματα οι Κούρδοι, η Ρωσία ήταν αυτή που έδωσε την άδεια στην Τουρκία να εισβάλει πρώτα στην Αλ Μπαμπ, τον Αύγουστο του 2016, μετά, τον Ιανουάριο του 2018, στο Αφρίν και σήμερα στην επαρχία Σέχμπα, που έχει πρωτεύουσα το Τελ Ριφάτ.
Δηλαδή, η Ρωσία, για να εκδικηθεί τους Αμερικανούς και τους Κούρδους, παραδίδει σημαντικό μέρος της επικράτειας της Συρίας στους Τούρκους, οι οποίοι, με τη στήριξη της Μόσχας, πραγματοποιούν γενοκτονία εναντίον των Κούρδων, οι οποίοι συνεργάζονται με εγκληματίες τζιχαντιστές τρομοκράτες του Ι.Κ. και της Αλ Κάιντα.
Μένει να δούμε πώς θα διαχειριστούν οι ΗΠΑ την προέλαση της Τουρκίας προς τις περιοχές που κατέχουν από κοινού με τους Κούρδους, αρχής γενομένης από την Ιεάπολη/Μένπετζ.
Θα ταπεινωθούν υποχωρώντας ή θα συγκρουστούν με τους Τούρκους.
Αν υποχωρήσουν και συνεργαστούν οι ΗΠΑ με τους Τούρκους, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει η Ρωσία.
Αν συγκρουστεί η Τουρκία με τις ΗΠΑ, μένει να δούμε τι κατάληξη θα έχει αυτή η σύγκρουση.
Αυτά προς το παρόν.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"