GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ; Π. Καμμένος: «Ευρωπαϊκό θέμα η σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτών στην Τουρκία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ - Τέτοια θέματα λύνονται με διαπραγμάτευση και όχι με φυλάκιση Μετά από μέρες εξαφάνισης και αφωνίας ο ...


Είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ - Τέτοια θέματα λύνονται με διαπραγμάτευση και όχι με φυλάκιση

Μετά από μέρες εξαφάνισης και αφωνίας ο Υπουργός Άμυνας μίλησε και ως Πόντιος Πιλάτος έθεσε απεκδυόμενος τις ευθύνες της ελληνικής πολιτείας της
κυβέρνησης και του ιδίου αν έκραξε ότι το θέμα της σύλληψης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών είναι ευρωπαϊκό.


Οπως σχολιάζει μάλιστα το διαδίκτυο κρίμα οι προηγούμενες εμφανίσεις του με στρατιωτική περιβολή.

Όπως ο ίδιος εξήγησε προσερχόμενος στη Σύνοδο, θα θέσει το θέμα της κράτησης των δύο Ευρωπαίων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας.

«Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε ένα παραμεθόριο επεισόδιο το οποίο συνήθως λύνονταν με διαπραγματεύσεις μεταξύ διοικητών έχει οδηγήσει σε μια εμπλοκή από μέρους της Τουρκίας, με την άρνηση του εισαγγελέα οι δύο στρατιωτικοί να παραμείνουν στην Τουρκία αλλά στο προξενείο.
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί έκαναν περιπολικά σε περιοχή που έχουμε παράνομη είσοδο μεταναστών και προσφύγων και δράση διακινητών συγκεκριμένα στίγματα τα οποία κατά αυτούς θα οδηγούσαν σε διακινητές και μετανάστες, με αποτέλεσμα να περάσουν στο τουρκικό έδαφος για λίγο μέτρα.

Είναι ένα θέμα που αφορά και τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας. Μετά τη σύνοδο θα ενημερώσω και τον αναπληρωτή γραμματέα του ΝΑΤΟ.
Η Τουρκία είναι μέλος σύμμαχος και τέτοια είδους επεισόδια λύνονται δια της ειρηνικής οδού και μετά από διαπραγμάτευση των δύο ενόπλων δυνάμεων».

crashonline.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"