GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λεβέντης σε Τσίπρα: Του ζητώ να βγάλει τον Σαμαρά και τον Πικραμμένο από την ψηφοφορία - ΒΙΝΤΕΟ

Να αφαιρεθούν τα ονόματα των Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένου από τη διαδικασία ψηφοφορίας ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ο π...



Να αφαιρεθούν τα ονόματα των Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένου από τη διαδικασία ψηφοφορίας ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Ζητώ από τον κ. Τσίπρα να βγάλει τον
Αντώνη Σαμαρά και τον κ. Πικραμμένο από την ψηφοφορία, δεν είναι καλό να υπάρχει δίωξη για πρωθυπουργούς, ότι κάνει τώρα ο κ. Τσίπρας θα το βρει μπροστά του για τον εαυτό του», είπε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Novartis ο Βασίλης Λεβέντης.
«Έχει ώρα μέχρι την ψηφοφορία, ας ακούσει τη γνώμη ενός κατά μερικά χρόνια μεγαλύτερου του», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε:
«Έχω μεγαλύτερη πείρα στην πολιτική και ας έχει γίνει εκείνος πρωθυπουργός, έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα όπως αυτός δεν το έχει κάνει».
Αναφερόμενος σε αυτό καθ’ αυτό το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η χώρα δεν χρεοκόπησε μόνο από τα 20 δισ. του συγκεκριμένου σκανδάλου, αλλά χρεοκόπησε και από τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στα δημόσια έργα, με τις προσλήψεις και με τις παρανομίες και σκάνδαλα κάθε είδους καθώς και με τα όσα έκανε ο Βαρουφάκης ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ καθώς πολλά στελέχη του μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Παράλληλα πρότεινε στα θέματα προμηθειών να υπάρξει διακομματική επιτροπή με εισαγγελικό λειτουργό ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ζητώντας από τα πολιτικά κόμματα να ξεκαθαρίσουν ποιοι συμφωνούν να δώσουν το όνομα Μακεδονία λέγοντας:
«Τα μνημόνια καταπίνονται γιατί ο λαός ξέρει ότι με μεγάλες θυσίες ίσως ξαναστηθεί στα πόδια του. Όταν όμως δοθεί το Μακεδονία στα Σκόπια θα έχει ξεριζωθεί η ψυχή της Ελλάδος και όποιος το κάνει θα έχει μεγάλες συνέπειες».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"