GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ: Κλεφτοκοτάδες Και Πλιατσικολόγοι Οι…Γενναίοι Στρατιώτες Του Ερντογάν Στη Συρία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κλεφτοκοτάδες και πλιατσικολόγοι αποδεικνύονται με βάση τα ντοκουμέντα που έχουν γίνει viral στα social media, οι Τούρκοι κομμάν...



Κλεφτοκοτάδες και πλιατσικολόγοι αποδεικνύονται με βάση τα ντοκουμέντα που έχουν γίνει viral στα social media, οι Τούρκοι κομμάντος που υψώνουν τον
«Κλάδο Ελαίας» στο Άφριν της Συρίας. 
Η κατ’ευφημισμόν μάχη κατά της τρομοκρατίας, που εξήγγειλε με το «φιρμάνι» του ο «Σουλτάνος», Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξελίσσεται σε έναν εφιάλτη με απόκοσμη όψη, με ατελείωτες λεηλασίες και μπαράζ βασανιστηρίων ακόμη και ακρωτηριασμένων αιχμαλώτων.



Εικόνες που σοκάρουν από την λυσσαλέα εκδήλωση της ακραίας βίας και του φανατισμού κόντρα σε κάθε έννοια ανθρωπισμού ακόμη και αυτού που οι αρχές του πολέμου σέβονται.
Όπως αυτό το ντοκουμέντο με τον Κούρδο μαχητή, που μετά την αιχμαλωσία του, και τον ακρωτηριασμό υποβάλλεται σε βάναυσα βασανιστήρια. Πεσμένος στο έδαφος και σχεδόν αναίσθητος, χτυπιέται ανηλεώς από τους Τούρκους στρατιώτες και τους αλαλάζοντες υποστηριχτές τους.



Mεταξύ των βασανιστηρίων και των θανατηφόρων χτυπημάτων με κάθε όπλο, οι τούρκοι κομμάντος επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου πλιάτσικο στα χωριά και τους οικισμούς της Αφρίν, κλέβοντας ακόμη και κότες.

«Απογυμνώνουν» τα νοικοκυριά, φορτώνοντας σε αγροτικά αυτοκίνητα σχεδόν αυτούσια την οικοσκευή, τα στρώματα, τις κουβέρτες, ενώ ξηλώνουν και μέρος των οικημάτων όπως τις αλουμινένιες πόρτες.

Σε αυτόν τον πύραυλο οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν γράψει: «Διάλεξε όποια οικογένεια θέλεις..»


Και όπως αναφέρεται στο κείμενο-καταδίκη των ακτιβιστών κατά της πολεμικής επιχείρησης στο Άφριν:
«Αυτή είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ που βομβαρδίζει πολίτες και καυχιέται γι “ αυτό ταυτόχρονα..
Αυτό είναι το πρόσωπο των φασιστών Τούρκων.. και υπάρχει ένα μέρος γι “ αυτούς και λέγεται κόλαση..
Ας τους κάνουμε τη χάρη να τους στείλουμε απευθείας εκεί!
Είναι κρίμα για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενεργήσει κατά της τρομοκρατικής κατάστασης της Τουρκίας.. Τώρα είναι η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε!»
Ο μακάβριος κατάλογος της επίθεσης της Τουρκίας στους Κούρδους στο Άφριν, έχει μέχρι στιγμής, 150 νεκρούς πολίτες, 300 άμαχους τραυματίες, και 16.000 έχουν εκτοπιστεί.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

crashonline.gr