GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χρυσοβελώνη: Πήρα το επίδομα ενοικίου για ένα διάστημα - Κανένα ηθικό ζήτημα για μένα - Δεν κάθομαι να μετράω τα ακίνητά μου - ΗΧΗΤΙΚΟ

Επιβεβαίωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ότι είχε λάβει το επίδομα ενοικίου, ενώ ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σε επ...



Επιβεβαίωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ότι είχε λάβει το επίδομα ενοικίου, ενώ ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Σε επικοινωνία που είχε το βράδυ της Τρίτης η εφημερίδα «Μαγνησία» με την πρώην υφυπουργό, η κ. Χρυσοβελώνη επιβεβαίωσε ότι το
έλαβε για ένα διάστημα το επίδομα ενοικίου καθώς είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν κάτι που προβλέπονταν από τη νομοθεσία.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της στο υπουργείο αλλά μόνο για τους έξι μήνες από τους οκτώ που ήταν υφυπουργός.

Το ύψος του ποσού αφορά στην ενοικίαση και στον εξοπλισμό ενός σπιτιού.
Εξηγώντας στη «Μαγνησία» η κ. Χρυσοβελώνη είπε πως τα σπίτια δεν διατίθενται προς ενοικίαση για λίγους μήνες και ο μισθωτής μπορεί να αξιώσει την καταβολή του ενοικίου για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που θα παραμείνει ο εκάστοτε υπουργός στη θέση του.

«Έμενα και στο Caravel και πλήρωνα με βάση τη σύμβαση που έχει συνάψει η Βουλή των Ελλήνων με το ξενοδοχείο για τη φιλοξενία των Βουλευτών από την περιφέρεια.
Είχα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές» τονίζει η πρώην υφυπουργός.

Όπως ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη η μόνη περιουσία που διαθέτει στην Αθήνα, είναι ποσοστό 12,5% συνιδιοκτησίας σε κάποια καταστήματα που προέρχονται από κληρονομιά της μητέρας της και επ’ πουδενί δεν έχει άλλο ακίνητο όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως κατοικία.
Ερωτηθείσα αν υπάρχει ηθικό ζήτημα που να αφορά στη λήψη του συγκεκριμένου επιδόματος, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει» διευκρινίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει οποιαδήποτε στιγμή σε οποιονδήποτε το θελήσει, ότι από τη στιγμή που μπήκε στην πολιτική η εισοδηματική της κατάσταση έχει απομειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή: magnesianews.gr