GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη Ο Κώστας Βαξεβάνης Μετά Τη Μήνυση Του Αντώνη Σαμαρά

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βά...





Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του
ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν από τα πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων καθώς εκδικαζόταν υπόθεσή του, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος του η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.
Ο Κώστας Βαξεβάνης κρίθηκε αθώος για την εν λόγω υπόθεση, ωστόσο, μετά την έξοδό του από το Δικαστήριο συνελήφθη, αφού ο Αντώνης Σαμαράς χθες το απόγευμα ζήτησε τη σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.




Αφορμή το εξής tweet του δημοσιογράφου:


«Η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης Εις βάρος του Αντώνη Σαμαρά, αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας.
Η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο» σημείωναν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στο ΑΠΕ.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"