GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Αυτοκτόνησε ο μεγαλύτερος γιος του Φιντέλ Κάστρο, Φιντέλ Κάστρο Ντίας-Μπαλάρτ, διότι έπασχε από κατάθλιψη, σύμφωνα με την επίσημη...



Αυτοκτόνησε ο μεγαλύτερος γιος του Φιντέλ Κάστρο, Φιντέλ Κάστρο Ντίας-Μπαλάρτ, διότι έπασχε από κατάθλιψη, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή:
«Ο Ντίας-Μπαλάρτ, ο οποίος
παρακολουθείτο επί μήνες από ομάδα γιατρών εξαιτίας της κατάστασης βαθιάς κατάθλιψης στην οποία βρισκόταν, αυτοκτόνησε (την Πέμπτη) το πρωί», ανέφερε ο κουβανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Cubadebate.
Ο 68χρονος Φιντελίτο, ήταν πυρηνικός φυσικός και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών καθώς και επιστημονικός σύμβουλος του Κρατικού Συμβουλίου της Κούβας.

Μάλιστα, την περίοδο 1980-1992 ήταν επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος της Κούβας και της κατασκευής πυρηνικού εργοστασίου.

Ωστόσο, το 1992 το πρόγραμμα διεκόπη, λόγω έλλειψης πόρων. Από τότε, ο Φιντελίτο εξαφανίστηκε από το προσκήνιο.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, η αυτοκτονία του Φιντελίτο οφείλεται στο ότι έβλεπε τα αδιέξοδα του κομμουνισμού, που θα καταρρεύσει οριστικά στην Κούβα εντός του 2018, με το τέλος της προεδρικής θητείας του θείου του, Ραούλ Κάστρο.

(ΥΓ): Πάλι καλά –για το καθεστώς- που αυτοκτόνησε. Φαντάζεστε να ακολουθούσε το παράδειγμα της κόρης του «πατερούλη» Στάλιν, η οποία μερικά χρόνια μετά τον θάνατό του, την κοπάνησε για την Αμερική και αποκήρυξε τον κομμουνισμό;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

ethnikismos.net