GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Πρόκληση» Από Τη Βρετανία! Να Ενταχθεί Η «Μακεδονία» Στο ΝΑΤΟ Ακόμα Και Χωρίς Λύση Στο Όνομα! «Μακεδόνας» Ο Ντιμιτρόφ

«Φωτιά» έχει βάλει έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της βρετανικής βουλής των Λόρδων εν μέσω των διαπραγματεύσεων για ...



«Φωτιά» έχει βάλει έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της βρετανικής βουλής των Λόρδων εν μέσω των διαπραγματεύσεων για το
Σκοπιανό.
Η Μεγάλη Βρετανία στο έγγραφο αυτό αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» και τον Νίκολα Ντιμιτρόφ… «Μακεδόνα».





Και μπορεί εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ να επιμένουν ότι αν δεν βρεθεί λύση στην ονομασία τότε η ΠΓΔΜ δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, ωστόσο, η Μεγάλη Βρετανία… διαφωνεί.

Η Μεγάλη Βρετανία η οποία είναι Βρετανία, ισχυρότατο μέλος του ΝΑΤΟ και ένα από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναφέρει στο άρθρο 42:
«Η ένταξη στο ΝΑΤΟ και η συνεργασία θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Συμφωνούμε με τη διαρκή υποστήριξη που παρέχει η κυβέρνηση σχετικά με τις φιλοδοξίες ένταξης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και της Μακεδονίας.
Με την προϋπόθεση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις, η ένταξή τους θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο βήμα προς την επίτευξη μεγαλύτερης σταθερότητας στην περιοχή».

Στο ακριβώς επόμενο στο άρθρο 43 αναφέρει:
«Η κυβέρνηση πρέπει να υποστηρίξει μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν την «Μακεδονία» να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, με ή χωρίς λύση στο ζήτημα του ονόματος».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"