GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επικίνδυνες καταστάσεις: Στην Αθήνα βαθύς διχασμός και ξαφνικά η Τουρκία «προειδοποιεί» για Ίμια

Εκμεταλλεύεται το βαθύ κλίμα διχασμού που επικρατεί στην πολιτική σκηνή της χώρας μετά και την υπόθεση της Novartis και τη διάσταση π...


Εκμεταλλεύεται το βαθύ κλίμα διχασμού που επικρατεί στην πολιτική σκηνή της χώρας μετά και την υπόθεση της Novartis και τη διάσταση που δίνει η κυβέρνηση  σε αυτή και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου  προχωρά σε μια
επιεικώς αινιγματική όσο και λακωνική δήλωση κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης:




«Προειδοποιήσαμε την Ελλάδα για τα Ίμια»

Τι σημαίνει όμως αυτό; Παράλληλα ο Μ.Τσαβούσογλου στην ίδια του δήλωσε το συνδέει και με την υπόθεση των 8 Τούρκων φυγάδων για τους οποίους λέει:

«Είναι απογοητευτικό το ότι η Ελλάδα δεν εκδίδει τα μέλη του FETÖ».

Το ζήτημα είναι ότι η τουρκική «προειδοποίηση» έρχεται σε μια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της μετά το συλληπτήριο για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και έχει προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό με το να φέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Novartis.

Ταυτοχρόνως υπάρχει και μια «αιωρούμενη» δικογραφία για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Αν τα προσθέσουμε όλα αυτά έχουμε τότε ένα εξαιρετικά ασταθές εσωτερικό πολιτικό σκηνικό το οποίο παραδοσιακά η Τουρκία πάντα εκμεταλλεύεται.

Από ελληνικής πλευράς δεν έχει υπάρξει απάντηση στην τοποθέτηση Τσαβούσογλου όπως και κυριότερα για το τι είδους προειδοποίηση είναι αυτή και πότε αυτή γνωστοποιήθηκε στην Ελλάδα.


pronews.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"