GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ηλίας Κασιδιάρης στον Ξένιο FM για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εξελίξεις στο Μακεδονικό - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του XFm 94.3, όπου σχολίασε την τρέχουσα επικα...




Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του XFm 94.3, όπου σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα.
Αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από
τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και τελευταία το Twitter κατόπιν άνωθεν εντολών, σημειώνοντας πως δεν είναι ικανές να σταματήσουν τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Αυτή η φίμωση έρχεται ως συνέχεια του ολοκληρωτικού πολέμου και του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τα εγχώρια έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα.
Στην συνέχεια επισήμανε πως τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος αυξάνονται, παρά τον πόλεμο εντυπώσεων από τις αλλοιωμένες δημοσκοπήσεις.
Τέλος, τόνισε ότι οι εγχώριοι πολιτικάντηδες έχουν ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, μια προδοσία που δεν θα την επιτρέψουν οι Έλληνες Εθνικιστές με ολομέτωπο Αγώνα εντός και εκτός Βουλής.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-kasidiarhs-ston-jenio-fm-h-fimwsh-kai-oi-apokleismoi-den-stamatoun-ton-a#ixzz53XEwsMrt