GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Δαγκώνει» και τρέμουν – Φ.Φράγκος «Αν Μου Ζητηθεί Να Ηγηθώ Κόμματος, Θα Το Κάνω»

Το ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός πολιτικού φορέα στην περίπτωση που του ζητηθεί δεν απέκλεισε ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φ...



Το ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός πολιτικού φορέα στην περίπτωση που του ζητηθεί δεν απέκλεισε ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, σε
συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό.
Ο κ. Φράγκος, ο οποίος ήταν και ο βασικός ομιλητής στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:
«Αν μου ζητήσουν να ηγηθώ, θα το κάνω, γιατί δεν είμαι ρίψασπις», προσθέτοντας όμως ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά του.
Σε κάθε περίπτωση διευκρίνισε ότι αν το κόμμα και οι παράγοντες που του ζητήσουν να τεθεί επικεφαλής δεν είναι απολύτως των δημοκρατικών αντιλήψεων, «τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ».
Ο κύριος Φράγκος σημείωσε, πάντως, ότι εδώ και έξι χρόνια που έχει αποστρατευτεί έχει γραφτεί πολλές φορές ότι θα φτιάξει κόμμα.
Για το χθεσινό συλλαλητήριο είπε ότι είχε περίπου 800.000 κόσμο, επικαλούμενος ως πηγή την ιταλική τηλεόραση RAI, και πως ο ίδιος μίλησε όχι ως πολιτικός αλλά ως ενεργός πολίτης.
Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο οποίο όμως, αν γίνει, θα παραστεί, αλλά δεν θα είναι ομιλητής.
Επανέλαβε και τη φράση «θα βρεθούν μπροστά μας» όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, αλλά επεσήμανε ότι αυτό «δεν το λέει σαν απειλή».
Σύμφωνα με τον κύριο Φράγκο, ο ελληνικός λαός, όταν νιώθει ότι απειλείται, αντεπιτίθεται.
Αν δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, θα είναι ολέθριο στο μέλλον, πρόσθεσε ο κύριος Φράγκος και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον κ. Νίμιτς, ο οποίος, όπως είπε, έχει πλουτίσει με την ιδιότητα του μεσολαβητή. 


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

- zougla.gr