GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ στη Β.Κορέα – Αρρωστος ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Αν και ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει όσα αφορούν την προσωπική ζωή, την υγεία ακόμα και την ηλικία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έχ...



Αν και ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει όσα αφορούν την προσωπική ζωή, την υγεία ακόμα και την ηλικία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έχει διαρρεύσει ότι την
Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ο Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε 35 ετών. Παρόλο, που τα γενέθλια του παππού του και ιδρυτή του καθεστώτος, Κιμ Ιλ Σουνγκ στις 15 Απριλίου αλλά και τα γενέθλια του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, στις 16 Φεβρουαρίου είναι εθνικές εορτές, τα γενέθλια του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν εορτάζονται ούτε αναφέρονται στο επίσημο ημερολόγιο της απομονωμένης χώρας.
Όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κιμ Γιονγκ Ουν, λάτρης του καλού φαγητού, μανιώδης καπνιστής και πότης είναι υπέρβαρος και φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με τον Τσο Ντονγκ Ουκ, ιατροδικαστή και αναλυτή φωνής από τη Νότια Κορέα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τα νεφρά του.
Ο Νοτιοκορεάτης επιστήμονας ανέλυσε τη φωνή του Κιμ Γιονγκ Ουν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του και δήλωσε ότι την βρίσκει αδύναμη.
Σύμφωνα με την ανάλυση του Τσο Ντονγκ Ουκ ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας στην καρδιά ή στους πνεύμονες αλλά στα νεφρά του.
Ο επιστήμονας, που είναι καθηγητής στο κρατικό πανεπιστήμιο της πόλης Chungnam, υποστήριξε στην εφημερίδα Korea Times πως έκανε τα απαραίτητα τεστ στη φωνή του Κιμ Γιονγκ Ουν και κατέληξε στο συμπέρασμα πως αυτή ήταν αδύναμη, γεγονός που καταδεικνύει πως τα νεφρά του δεν λειτουργούν σωστά ή «τουλάχιστον, είναι πιο αδύναμα από τα υπόλοιπα όργανα».

Το 2014 ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα από το προσκήνιο και όταν επανεμφανίστηκε κούτσαινε ελαφρά πυροδοτώντας φήμες πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Δύο χρόνια αργότερα ένας αποστάτης από τη Βόρεια Κορέα, αποκάλυψε πως υπάρχει στην χώρα «Ινστιτούτο Μακροβιότητας», στο οποίο εργαζόταν και ο ίδιος και υποστήριξε πως μια ομάδα 130 επιστημόνων εργάζεται για να κρατήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν υγιή!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

pentapostagma.gr