GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο «ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ», ΤΟ ΝΕΟ «ΔΕΞΙΟ» ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… WIKILEAKS

Γράφει ο Αντίοχος Εντείνονται οι φήμες για την δημιουργία νέου «δεξιού» κόμματος, το οποίο λέγεται πως περιμένει να εκμεταλ...




Γράφει ο Αντίοχος

Εντείνονται οι φήμες για την δημιουργία νέου «δεξιού» κόμματος, το οποίο λέγεται πως περιμένει να εκμεταλλευθεί την συμφωνία της νουδούλας για την εκχώρηση του ονόματος της
Μακεδονίας μας, για να της πάρει τους πατριώτες και να κάνει «μαγιά». Βέβαια, οι «κακές γλώσσες» λένε πως πρόκειται για το μεγάλο κόλπο «επιχειρηματία» της Β. Ελλάδος, για να μην πληρώσει ένα γερό πρόστιμο που έχει επιβληθεί σε επιχείρησή του.




Ως αρχηγός του νέου κόμματος, φέρεται ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, γιός πρώην βουλευτή και υπουργού – σόι πάει το βασίλειο.
Ποια είναι, όμως, η «πατριωτική» θέση του νέου… «Μακεδονομάχου» για το θέμα του ονόματος;
Στην τελευταία συνέντευξή του (μόλις προχθές), στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 FM» είπε τα εξής:
«Η χρονική συγκυρία και οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στα Σκόπια και την ευρύτερη περιοχή είναι ιδανικές και ευνοούν την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Δηλαδή, μια πλήρη συμφωνία που δεν θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους.
Σε καμία, όμως, περίπτωση η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υποχωρήσει από την εθνική κόκκινη γραμμή, όπως αυτή διαμορφώθηκε πριν από 10 χρόνια στο Βουκουρέστι, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.
Κι αυτό νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο και πρέπει να είναι ξεκάθαρο».


Ο κύριος κοροϊδεύει την κοινωνία!
Από τη μία λέει όχι σε συμφωνία που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων κι από την άλλη επικαλείται την «εθνική κόκκινη γραμμή» του Καραμανλή του νεότερου.
Μόνο που αυτή η «εθνική κόκκινη γραμμή» ήταν «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις» (δηλαδή «Βόρεια» ή «Άνω» ή «Νέα Μακεδονία»), αλλά δεν την δέχθηκαν οι Σκοπιανοί, που ήθελαν σκέτο το «Μακεδονία»!
Και βέβαια, μία από αυτές τις τρεις ονομασίες δίνουν και τώρα οι Τσιπροκαμμένοι –και οι λοιποί του «συνταγματικού τόξου» στους Σκοπιανούς.
Οπότε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του «άφθαρτου»;
Επιπλέον, εφόσον αναφέρεται στον Καραμανλή (εμφανιζόμενος ως… διάδοχός του), θα πρέπει να θυμηθούμε τι έκανε ο ίδιος επί καραμανλοκρατίας…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα wikileaks (τα οποία ποτέ ΔΕΝ τόλμησε να διαψεύσει), ο «άφθαρτος Τζίτζι» ήταν μεταξύ των τριών βουλευτών της νουδούλας που μπαινόβγαιναν με την άνεσή τους στην αμερικανική πρεσβεία και ρουφιάνευαν στον τότε πρεσβευτή Ντάνιελ Σπέκχαρντ ότι έπιανε τ’ αυτί τους για τις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις, ενώ παράλληλα «έθαβαν» κανονικότατα τον Καραμανλή για την εσωτερική του πολιτική.
Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ο εν λόγω θαμών της αμερικανικής πρεσβείας είναι ο πλέον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να ηγηθεί ενός «πατριωτικού» κόμματος, κι αν τελικά οι διεθνείς προστάτες του ρισκάρουν τον βγάλουν στο… κλαρί, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

(ΥΓ): Σοφή λαϊκή παροιμία: «Με πορδές δεν βάφονται αυγά»!


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"