GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Συρία απειλεί με κατάρριψη τουρκικά αεροσκάφη αν χτυπήσουν στις κουρδικές περιοχές

Η Τουρκία έχει ανακοινώσει ότι θα κινηθεί στρατιωτικά κατά των συριακών κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στις περιοχές...



Η Τουρκία έχει ανακοινώσει ότι θα κινηθεί στρατιωτικά κατά των συριακών κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στις περιοχές της Αφρίν και της Μανμπίτζ, καθώς τις θεωρεί απειλή για
την ασφάλειά της.
Με κατάρριψη τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών, σε περίπτωση που η Τουρκία αρχίσει εκστρατεία ενάντια στο κουρδικό καντόνι της Αφρίν, στο συριακό βορρά, απείλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Συρίας.
Η Τουρκία έχει ανακοινώσει ότι θα κινηθεί στρατιωτικά κατά των συριακών κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στις περιοχές της Αφρίν και της Μανμπίτζ, καθώς τις θεωρεί απειλή για την ασφάλειά της, λόγω των δεσμών που διατηρούν με το αντάρτικο του Κόμματος Εργαζομένων Κουρδιστάν (PKK), που διεξάγεται από το 1984 στις νοτιοανατολικές τουρκικές επαρχίες.
Ήδη μάλιστα η Άγκυρα έχει συγκεντρώσει άρματα μάχης και στρατό στα σύνορα με τη Συρία στην περιοχή του Αφρίν και σύντομα, με βάση δηλώσεις του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα αρχίσει επιχειρήσεις.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

naftemporiki.gr