GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αν Τα Σκόπια Θέλανε Να Λέγονται ΟΣΦΠ Θα Έπεφτε Η Κυβέρνηση. Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Την Πουλάνε Για Πλάκα

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη Ο Ζουράρης έβρισε τον Ολυμπιακό και το, όπως λένε οι Παοκσήδες, παράρτημά του, τον Άρη και καθώς κακώ...



Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ο Ζουράρης έβρισε τον Ολυμπιακό και το, όπως λένε οι Παοκσήδες, παράρτημά του, τον Άρη και καθώς κακώς έπραξε, τον στείλανε από την καρέκλα του.
Όταν είπε όμως, ότι δεν είναι
τίποτε το να μας πάρουνε και μερικά νησιά δεν κουνήθηκε φύλλο.
Όταν ετοιμάζονται όλοι μαζί, ή σχεδόν όλοι να πουλήσουνε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πακέτο με το πιο λαμπρό κομμάτι της ιστορία μας, δεν τρέχει τίποτε.
Οι Αμερικάνοι καίγονται να βάλουνε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
Μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων, ο αδύναμος παίχτης είναι τα Σκόπια. Με μία λέξη μπορούν οι Αμερικάνοι να τους ονομάσουνε Βαρντάρσκα.
Ωστόσο η ρουφιανιά παίζεται εναντίον των Ελλήνων.
Τώρα λοιπόν, με τους μισούς Έλληνες να παρακαλάνε για επιδόματα της ξεφτίλας, είναι η ευκαιρία για τους εχθρούς του Ελληνισμού, να καταρρακώσουν πλήρως  το ήδη κουρελιασμένο ηθικό, αυτού του ηλίθιου λαού, που ψηφίζει μια ζωή ψεύτες.

Το όνομα της Μακεδονίας και την υποτιθέμενη Μακεδονική γλώσσα και την υποτιθέμενη μη ελληνική μακεδονική καταγωγή, όποιος την δώσει θα είναι προδότης.
Κάποτε, είχα πει, ότι αν τελικά τους δώσουνε το όνομα Βόρεια Μακεδονία, που από πλευράς γεωγραφικής θέσης, δεν αποτελεί ψέμα, τότε εγώ μόνος, χωρίς να έχω ανάγκη κανέναν, για όσο υπάρχω θα διεκδικώ ολόκληρη αυτή την περιοχή, όπως διεκδικώ την Μικρά Ασία και την Νότιο Ιταλία.
Για όσους λένε ότι είμαι γραφικός και τρομάζω τις έγκυες, τους λέω ότι:

Τη γνώμη σας την έχω γραμμένη, εκεί που είπε ο Ζουράρης.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"