GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το νέο βίντεο ντροπής από την εκπομπή της Στεφανίδου – Γελοιοποιούν τον Μ. Αλέξανδρο – Τον παρουσιάζουν ως… μετροσέξουαλ

«Βράζουν» οι τηλεθεατές με την Τατιάνα Στεφανίδου που αντί για συγγνώμη είπε «φθηνές» δικαιολογίες. Σύλλογοι και Έλληνες πολίτες ετοιμ...


«Βράζουν» οι τηλεθεατές με την Τατιάνα Στεφανίδου που αντί για συγγνώμη είπε «φθηνές» δικαιολογίες. Σύλλογοι και Έλληνες πολίτες ετοιμάζονται να απαντήσουν με μηνύσεις.
Μετά το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου διακωμωδούσαν το
συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ παρουσίασε ακόμη ένα βίντεο από την εκπομπή Tatiana Live, όπου η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Λίλα Σταμπούλογλου σατιρίζει τον Μέγα Αλέξανδρο.


Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon να ζήτησε συγγνώμη σε όσους θίχτηκαν από τη σάτιρα για τους Μακεδόνες με επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο η στήλη της Λίλας Σταμπούλογλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνεται πως συνεχίζει να προκαλεί «πονοκέφαλο» στα διευθυντικά στελέχη, αφού οι αντιδράσεις πληθαίνουν και Σύλλογοι προειδοποιούν πως θα προχωρήσουν ακόμη και σε μηνύσεις αν η κα Στεφανίδου δε ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Τώρα, το κανάλι έρχεται αντιμέτωπο με νέο κύμα αντιδράσεων αφού λίγες ημέρες πριν το συλλαλητήριο η Λίλα Σταμπούλογλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου υποδύθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο και μάλιστα παρουσίασε τον Μέγα Αλέξανδρο ως… μετροσέξουαλ.

Δείτε τα δύο βίντεο που ακολουθούν από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη:



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pentapostagma.gr