GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αλβανική πρόταση για όνομα των Σκοπίων δίχως τον όρο «Μακεδονία» – Τι προτείνουν!

Το Κίνημα της Ιλλυρίδας, ένα πολιτικό κίνημα που εκφράζει μερίδα των Αλβανών της ΠΓΔΜ, προέβη σε πρόταση για την ονομασία της χ...




Το Κίνημα της Ιλλυρίδας, ένα πολιτικό κίνημα που εκφράζει μερίδα των Αλβανών της ΠΓΔΜ, προέβη σε πρόταση για την ονομασία της χώρας, σύμφωνα με
την ιστοσελίδα netpress.
«Ζητούμε από τις σχετικούς διεθνείς παράγοντες, οι οποίοι έχουν εντολή από τον ΟΗΕ να επιλύσουν τη διαφωνία του ονόματος της χώρας μας, να εισακούσουν την πρότασή μας.
»Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει την πραγματική εδαφική συνοχή.
»Αυτό είναι «Βαλκανική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία» (Балканска Федеративна Република)», αναφέρει η ανακοίνωση που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, το σχέδιο έχει δύο ομοσπονδιακές μονάδες: τη Δημοκρατία της «Μακεδονίας» και τη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας.
«Με την πράξη αυτής της μετονομασίας, θα γίνει εξισορρόπηση των εθνοτήτων στο νέο κράτος και θα σβήσουν οι εσωτερικές πολώσεις και, τέλος, θα ξεκινήσει η επιθυμητή οικονομική ανάπτυξη για το σύνολο της χώρας, με τα συνήθη πρότυπα διαβίωσης για μια αξιοπρεπή ζωή.
»Πιστεύουμε ότι αυτή η πρόταση θα υποστηριχθεί από όλους τους πολίτες της χώρας.
»Μια για πάντα θα σταθεροποιηθεί το κομμάτι αυτό των Βαλκανίων από τις ηγεμονικές φιλοδοξίες», αναφέρει το Κίνημα της Ιλλυρίδας.

 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"