GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 308 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΥΡΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο για τον τουρκικό στρατό που έχει μπει στον «βάλτο» του κ...



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο για τον τουρκικό στρατό που έχει μπει στον «βάλτο» του κουρδικού θύλακα Αφρίν, καθώς οι Κούρδοι που γνωρίζουν πολύ καλυτέρα το
έδαφος και είχαν κατάλληλη προετοιμασία στήνουν συνεχώς ενέδρες στους Τούρκους και στους Τζιχαντιστές που τους ακολουθούν κυριολεκτικά θερίζοντας τον εισβολέα.
Συμφώνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, από τις 20 Ιανουαρίου και ώρα 6 μμ που άρχισε η τουρκική εισβολή, οι Τούρκοι και οι ισλαμιστές δολοφόνοι έχουν χάσει περί τους 308 στρατιώτες, ενώ έχει καταστραφεί μεγάλος αριθμός αρμάτων μάχης.



Συγκριμένα αναφέρεται ότι έχουν γίνει 136 ένοπλες συγκρούσεις, οι Τούρκοι έχουν ρίξει 699 ρουκέτες, τα τουρκικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν 191 επιδρομές και παρ’ όλα αυτά δεν επέτυχαν κανένα από τους στόχους τους.

Την ίδια ώρα οι Κούρδοι συγκεντρώνουν δυνάμεις στις περιοχές Minbic, Kobanê και Cizre, υποσχόμενοι ότι εδώ θα γίνει ο τάφος της ίδια της Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


www.nikosxeiladakis.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"