GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι Toύρκοι απαντούν στον Π.Καμμένο και απειλούν με πόλεμο: «Όπως ήρθαν θα φύγουν από τα νησιά μας»!

Οι κεμαλιστές της Τουρκίας για άλλη μια φορά μας απειλούν με μια φράση του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ ο οποίος είχε πει...



Οι κεμαλιστές της Τουρκίας για άλλη μια φορά μας απειλούν με μια φράση του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ ο οποίος είχε πει την περίοδο που η Κωνσταντινούπολη τελούσε υπό διεθνή έλεγχο πως
«όπως ήρθαν  θα φύγουν» εννοώντας έτσι ότι θα μας εκδιώξουν από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Αυτή τη φορά την «κορώνα» την εκτόξευσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ενγκίν Αλτάι ο οποίος ήθελε να απαντήσει στον Πάνο Καμμένο, μετά το ηχηρό μήνυμα του υπουργού Άμυνας στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν λοιπόν να υποστηρίζουν πως έχει «καταλάβει» η Ελλάδα νησιά του Αιγαίου.

Ο Ενγκίν Αλτάι δήλωσε πως «Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να μάθει, του ανταπαντάμε με την φράση που είχε πει ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο κατοχής της Κωνσταντινούπολης πως 'όπως ήρθαν  θα φύγουν'».
Την περασμένη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είχε απαντήσει στον ηγέτη της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου που είχε θέσει ξανά θέμα για τα 18 ελληνικά νησιά.
Απευθυνόμενος στους Εθνοφύλακες, ο Πάνος Καμμένος είχε στείλει ηχηρότατο μήνυμα στην Τουρκία.
«Δεν κατοικούμε σε γειτονιά αγγέλων.
Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε υψηλό μαχητικό φρόνημα και ισχυρό στρατό, για να μη χρειασθεί να τον χρησιμοποιήσουμε ποτέ.
Ο μεγαλοϊδεατισμός, ο εθνικισμός, ο αναθεωρητισμός και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός που επικρατεί στη γειτονιά μας, δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε.

Γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι όπου οι λαοί εφησυχάζουν και δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση δυνητικών απειλών, τα αποτελέσματα είναι τραγικά γι’ αυτούς.
Ακούμε για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης, για 150.000 «ομογενείς» στη Δυτική Θράκη, αμοιβαίες υποχωρήσεις για ομαλοποίηση των σχέσεών μας.
Ακούσαμε για τις περιουσίες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ότι πουλήθηκαν δήθεν οικειοθελώς σε Τούρκους πολίτες.

Επίσης είδαμε εθνικιστές να προσεύχονται στην Αγία Σοφία, ενώ ο Τούρκος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο πάλι για 18 νησιά που έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα.
Φαίνεται ότι, στην καλύτερη περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός αγνοεί τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου και των Συνθηκών.
Στη χειρότερη, αμφισβητεί την Ελληνική, διεθνώς κατοχυρωμένη, κυριαρχία και διεκδικεί εδάφη μας.
Η απάντησή μας αγαπητοί εθνοφύλακες είναι «Μολών Λαβε».
Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας», είχε πει ο υπουργός Άμυνας.
Εδώ να προσθέσουμε ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά του ποιος κυβερνάει την Τουρκία ως προς το τι θα επιδιώκει εναντίον μας διαχρονικά η Άγκυρα. Τουλάχιστον η παραμονή Ερντογάν στην εξουσία δίνει κάποια πλεονεκτήματα στην Ελλάδα καθώς είναι μισητός και αντιπαθής σε ΗΠΑ-Δύση και Ισραήλ.

Έτσι όλοι αναγκάζονται να κοιτούν, για τα συμφέροντά τους βέβαια, προς Ελλάδα. Ακόμα και η Μόσχα δεν τον εμπιστεύεται και γνωρίζει ότι η «φιλία» αυτή είναι προσωρινή.

Εάν όμως την εξουσία την αναλάβουν εκ νέου οι κεμαλιστές είναι βέβαιο ότι η Δύση για άλλη μια φορά θα εγκαταλείψει την Ελλάδα και θα στηρίξει εξολοκλήρου τα τουρκικά συμφέροντα όσο παράλογα κι αν είναι αυτά.
Όλοι αγαπούν την Τουρκία αλλά απλώς απεχθάνονται τον Ρ.Τ.Ερντογάν, μην έχουμε καμία αυταπάτη περί αυτού, για αυτό και χρόνος είναιο κρίσιμος και πρέπει να αποσπάσουμε ωφέλη τώρα που μπορούμε.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pronews.gr