GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΜΥΘΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υπουργοπάνος Καμμένος (ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική με το κό...



Γράφει ο Αντίοχος

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υπουργοπάνος Καμμένος (ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική με το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη, την εποχή που ο αρχηγός του διακήρυττε κυνικά πως «ποιος θα θυμάται σε δέκα χρόνια το όνομα της
Μακεδονίας;») και έκανε δήλωση σχετικά με την αναμενόμενη «λύση» στο όνομα του ονόματος των Σκοπίων, μέχρι τον Ιούνιο του 2018, όπως απαιτούν τα αφεντικά του, οι Αμερικάνοι.
Ιδού η δήλωση:
«Η απόφαση των πολιτικών αρχηγών είναι η μη χρήση του όρου «Μακεδονία» και για οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όσον αφορά εμένα, όχι με την ιδιότητα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αλλά με την ιδιότητα του αρχηγού κόμματος, σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε θα συναινέσω στην οποιαδήποτε χρήση του ελληνικού όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων».

Πρόκειται για μια δήλωση, που πήραν τα παπαγαλάκια του –φανερά και κρυφά- και την προβάλλουν ως τεκμήριο… εθνικής αδιαλλαξίας – μακεδονομαχίας του μπουλ-μπουλ.
Όμως:

1ον) Ο υπουργοπάνος λέει πως δεν θα συναινέσει στην χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.
Αλλά, δε λέει κουβέντα για παράγωγά της!
Μα η «λύση», η «κοινά αποδεκτή», στην οποία θα «υποχωρήσουν» και τα δύο μέρη, σιγουρότατα δεν θα είναι «Μακεδονία» σκέτο (που αποκλείει ο Καμμένος, γνωρίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς αποκλείεται…), αλλά «Νέα Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία».
Οπότε…

2ον) Σιγουρότατα, εφόσον για την συμφωνία ΔΕΝ χρειάζεται να γίνει ψηφοφορία στη βουλή, θα συγκληθεί το περιβόητο «Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών», υπό τον π.τ.δ. και θα αλλάξει την προηγούμενη απόφαση.
Άρα, «ικανοποιείται» και ο δεύτερος «όρος» Καμμένου!
Εννοείται βεβαίως, πως στο συμβούλιο αυτό (το οποίο ΔΕΝ προβλέπεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος), 
ΔΕΝ θα προσκληθεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής – ο μόνος που θα πει «Όχι» σε όλα!

3ον) Τι εννοεί ο υπουργοπάνος, όταν λέει πως ουδέποτε θα συναινέσει «όχι με την ιδιότητα του υπουργού Εθνικής Αμύνης αλλά με την ιδιότητα του αρχηγού κόμματος»;
Πως ως αρχηγός κόμματος θα καταγγέλλει την κυβέρνηση στην οποία θα συνεχίσει να είναι υπουργός Εθνικής Αμύνης, για… προδοσία;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

ethnikismos.net