GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ – Τα «γεράκια» των ΗΠΑ μυρίστηκαν αίμα.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” Τελικά καθημερινά αποδεικνύεται πως η πολιτική είναι η “ε...
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τελικά καθημερινά αποδεικνύεται πως η πολιτική είναι η “επιστήμη” του ψεύδους, της απατεωνιάς, της διγλωσσίας!
Τρανό παράδειγμα ο βοηθός Αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χόιτ Γι, ο οποίος έδωσε προ ημερών συνέντευξη Τύπου στο

Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και μας “αποκάλυψε” ότι το 2018 θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία επίλυσης του Σκοπιανού ζητήματος!
Δηλαδή, με άλλα λόγια μας έστειλε τελεσίγραφο οριστικής επιλύσεως του ονόματος της ΠΓΔΜ εντός του 2018, όπως εκείνοι εννοούν τη λύση ή όπως την έχουν συμφωνήσει από το 2013, ο διαμεσολαβητής Ειδικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς με την κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου!

Μια “λύση”, που στην οριστική ονομασία του κρατιδίου θα εμπεριέχεται η λέξη “Μακεδονία”!
Και η οποία δεν υλοποιήθηκε γιατί, οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν μπορούσαν αυτά τα τέσσερα χρόνια, να προσπεράσουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα!
Όμως, τούτο φαντάζει σήμερα εφικτό με την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος τάχατες δείχνει πιο συζητήσιμος, πιο διαλλακτικός από τον προκάτοχό του, για να αποσύρει τα Μακεδονικά ονόματα, αγάλματα και σύμβολα, αλλά όχι το όνομα!

Τα “γεράκια” των ΗΠΑ ξεσκίζουν το σαρκίο της Πατρίδας…
Έτσι, μας δήλωσε ο κ. Χόιτ Γι, ότι:
“Αθήνα και Σκόπια έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να επιλύσουν το ζήτημα της ονομασίας το 2018”, καλώντας την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ να επιδείξουν στις διαπραγματεύσεις “καλή πίστη”, αφού θα έχουν και την αμέριστη συνδρομή του Μάθιου Νίμιτς (σ.σ. τώρα σωθήκαμε)!

Ωστόσο, το τι εννοούσε με την “καλή πίστη”, φάνηκε παρακάτω όταν δήλωσε πως, θα πρέπει οι δυο πλευρές να κάνουν αμοιβαίους συμβιβασμούς, αφού οι διαπραγματεύσεις θα είναι δύσκολες!

Και το ερώτημα είναι προς τον πρώην γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη με την μακρά θητεία και τη γνώση των Βαλκανίων:

Θα εξομοιωθεί για άλλη μια φορά ο θύτης και το θύμα;
Επειδή, οι ΗΠΑ θέλουν εντός του 2018 να πετύχουν την είσοδο του κρατιδίου των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ;
Για άλλη μια φορά, θα πρέπει η Ελλάς να υποχωρήσει σε Εθνικό ζήτημα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα παιχνίδια των ΗΠΑ στα Βαλκάνια;

Όχι κύριε Γι!
Το όνομα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτο και η σημερινή ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά πριν προχωρήσει σε νέα Προδοσία!
Το δίγλωσσο “γεράκι” των ΗΠΑ.

Όμως, προκειμένου να “περάσουν” οι ΗΠΑ τη λέξη Μακεδονία στο οριστικό όνομα της ΠΓΔΜ, χρηματοδοτούν ή θα χρηματοδοτήσουν ΜΜΕ της Πατρίδος μας, που θα προπαγανδίσουν πως αυτή η λύση είναι για το συμφέρον της Ελλάδος, για να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις στον ελληνικό λαό!
Θα είναι κατευθυνόμενα άρθρα, υποκρισίας και απύθμενου θράσους των πράξεων των δοσίλογων πολιτικών μας, στο στημένο θέατρο της οριστικής λύσεως του ονόματος της ΠΓΔΜ!
Για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της πρόσφατης συνάντησης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ!
Έτσι, ο πρωταγωνιστής της αυλαίας του οριστικού ονόματος της ΠΓΔΜ, ορίστηκε και είναι ο Χόιτ Γι, ο άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα Σκόπια, παρ΄ ότι στη συνέντευξη που έδωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τα αποκαλούσε ως Σκόπια ή ΠΓΔΜ!
Όμως, δείτε τι δήλωνε στους ψευτο-μακεδόνες των Σκοπίων το ίδιο “γεράκι” των ΗΠΑ, αποκαλώντας τη χώρα τους, “Μακεδονία”:


“Πυροδοτούνται” τα Βαλκάνια…
Αλλά, η αποστολή του Χόιτ Γι δεν σταματάει στα Σκόπια!
Το “έργο” του απλώνεται και στη Σερβία!
Τη χώρα που οι αμερικανοί γκάγκστερ και το ΝΑΤΟ “δολοφόνησαν” το 1999 με τους βομβαρδισμούς προς χάριν της ειρήνης!
Δήλωσε λοιπόν πως, οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας, αρκεί η Σερβία να δείξει ότι είναι προσηλωμένη 100% στην ευρωπαϊκή οικογένεια! 
Δηλαδή, με άλλα λόγια να μην αλληθωρίζει προς Ρωσία μεριά…

Μίλησε για το Κόσσοβο, για την Βοσνία- Ερζεγοβίνη…

Τελικά, αυτός ο “τύπος” θα πυροδοτήσει τη βόμβα των Βαλκανίων εντός του 2018!
Τι θα πράξει ο “μπουρλοτιέρης” Πανούλης;

Θα θέλαμε πράγματι να δούμε τι ακριβώς θα πράξει ο Πάνος Καμμένος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα του ανακοινώσει την νέα αποδοχή του οριστικού ονόματος της γείτονος χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Θα σηκώσει επανάσταση ή θα αρκεστεί σε αντάρτικο μη ψηφίσεως της αποφάσεως περί του ονόματος που παρέδωσε ο Χόιτ Γι στον Πρωθυπουργό μας, όπως έπραξε και σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν!

Γιατί, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι Πανούλης και Γι: “δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα”!

Επανέρχομαι…ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"