GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΙΤΗ! «ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ», ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Σοκάρει η νέα καταγγελία για τον αστυνομικό Χρήστο Ζαπανιώτη που σκότωσε την κόρη, τη γυναίκα και την πεθερά του, πριν αυτοκτονήσ...



Σοκάρει η νέα καταγγελία για τον αστυνομικό Χρήστο Ζαπανιώτη που σκότωσε την κόρη, τη γυναίκα και την πεθερά του, πριν αυτοκτονήσει.
Συγγενής της άτυχης Ελένης Χερουβίμ, της γιατρού που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της
μαζί με τη μητέρα της την κόρη της, καταγγέλλει ότι ο 46χρονος αστυνομικός, που ανήκε εδώ και χρόνια στη φρουρά του Κώστα Σημίτη, υποστήριζε ότι, αν ήθελε, μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην πρωθυπουργό!

Ο αδερφός της Βάσως Χερουβίμ, της πεθεράς του Χρήστου Ζαπανιώτη, αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο του δράστη της οικογενειακής τραγωδίας.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χερουβίμ υποστήριξε όχι μόνο πως ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς χρήματα αλλά και κάτι ακόμα.
Πως είχε μανίες καταδίωξης.




Όπως υποστήριξε, ο Ζαπανιώτης έλεγε στη γυναίκα του: «Άμα θέλω, τον σκοτώνω τον κοντό».
«Ο κοντός ήταν ο Σημίτης» υποστήριξε ο Μ. Χερουβίμ.
«Μου είπε η αδερφή μου πως αν μπορούσε να τον σκοτώσει τον κοντό, θα τον σκότωνε», είπε.

Ο Μιχάλης Χερουβίμ έφτασε στην Αθήνα από τη Νάξο τις προηγούμενες μέρες.
«Αν έμενα εδώ, θα με σκότωνε κι εμένα», είπε. Υποστήριξε ότι ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς λεφτά από τη σύζυγό του.
Και υποστήριξε ότι ο δράστης δεν συμπαθούσε τον ίδιο γιατί του είχε ζητήσει να έρθει να πάρει την αδερφή του (σ.σ. την πεθερά του αστυνομικού) και εκείνος είχε αρνηθεί.
«Δεν με γούσταρε γιατί δεν ήρθα να πάρω την αδερφή μου από το σπίτι τους. Ήθελε το υπόλοιπο σπίτι».

Μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονία των μελών της οικογένειάς του αυτοκτόνησε ο αστυνομικός, Χρήστος Ζαμπαντιώτης, ο οποίος χθες τα ξημερώματα σκότωσε τη γυναίκα, την πεθερά και την κόρη του μέσα στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο αστυνομικός -ο οποίος βρισκόταν από το 1996 με απόσπαση στην προσωπική φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη- πέθανε μιάμιση ώρα μετά την τελευταία δολοφονία, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ήταν διατεθειμένος να προχωρήσει στην αυτοκτονία.

Η δήλωση του Σημίτη 

Τη συντριβή του για την οικογενειακή τραγωδία εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.


«Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπανιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σε όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στην προσωπική μου ασφάλεια.
Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

crashonline.gr