GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δεν αναγνώρισαν πρώτα το Κουρδικό αλλά την Ιερουσαλήμ για να τρέξουν πιο γρήγορα τα γεγονότα δίχως να το θέλουν στην ΠΟΛΗ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επισκόπου των Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού η ιστορία συμπ...



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επισκόπου των Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού η ιστορία συμπληρώνει σελίδες για τα
βιβλία της.

Το είπε και το έκανε ο Τράμπ

Ήρθαν οι μέρες που αντί για εφημερίδες μέσα σε αυτές από την τρέχουσα επικαιρότητα είναι να σαν διαβάζουμε τους ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

Ξέσφιξαν τα μπουλόνια της περιστροφής της γης και τα γεγονότα επιταχύνονται από στιγμή σε στιγμή.
Ιερουσαλήμ (CNN) Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ της Ιορδανίας εξέφρασε την ανησυχία του την Τετάρτη σχετικά με τα σχέδια του αμερικανικού προέδρου Donald Trump για να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και να μετακινήσει την αμερικανική πρεσβεία εκεί, λέγοντας ότι η πόλη είναι το κλειδί για την περιφερειακή σταθερότητα.

«Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για μια λύση δύο κρατών και η Ιερουσαλήμ είναι το κλειδί για οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία», δήλωσε ο Αμπντουλάχ, μιλώντας στην Άγκυρα μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επίσης αντιτίθεται στην αναμενόμενη κίνηση του Τράμπ.

Όλα τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και πολλοί μέχρι σήμερα δεν πιστεύουν τι έρχεται…

« Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα , τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα .
Δεν διαβάζετε τους προφήτες , στον Ιωήλ , στον Ζαχαρία , στον Ιεζεκιήλ, στον Δανιήλ ;
Τα λένε όλα .Για επτά χρόνια στην Παλαιστίνη δεν θα καίνε ξύλα , αλλά μπαστούνια , αλλά που να ξέρετεεσείς από μπαστούνια και ξύλα !
Εσείς έχετε τώρα στα σπίτια σας καλοριφέρ(χαμογελώντας) , ενώ εγώ εδώ καίω ακόμα ξύλα στο τζάκι και έτσι ξέρω από αυτά .

(Πρόκειται για την προφητεία του προφήτη Ιεζεκιήλ, 9-10 : «και εξελεύσονται οι κατοικούντες τας πόλεις Ισραήλ , και καύσουσιν εν τοις όπλοις , πέλταις και κοντοίς και τόξεις και τοξεύμασι και ράβδοις χειρών και λόγχαις , και καύσουσιν εν αυτοίς πυρ επτά έτη , και ου μη λάβωσι ξύλα εκ του πεδίου ουδέ μη κόψωσιν εκ των δρυμών , αλλ΄ ή τα όπλα κατακαύσουσι πυρί , και προνομεύσουσι τους προνομευσαντας αυτούς και σκυλεύσουσι τους σκυλεύσαντας αυτούς , λέγει Κύριος . »)

Σκεύος Εκλογής , Σελ :219

ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

«Oι Αμερικανικές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή θα τεθούν σε κίνδυνο. Ετοιμάστε σχέδια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που ξεσπάσουν συγκρούσεις και τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές Αμερικανών.
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εμπλοκή» Αυτό ήταν το μήνυμα του επιτελείου Ν.Τραμπ γι αυτό που έρχεται σε λίγες ώρες.
Το Ισραήλ ταυτόχρονα κήρυξε αιφνιδιαστικά πριν λίγο επιχειρησιακά τα F-35 Adir ενώ χιλιάδες έφεδροι παρουσιάστηκαν στις μονάδες για την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση -προσομοίωση πολέμου του Ισραήλ τα τελευταία 25 χρόνια!»

Την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ στο τέλος θα την πληρώσει ο Ερτνογάν γιατί μετά από αυτή δρομολογείται το Κουρδικό δίχως περιστροφές και άνω τελείες.

Ξεκινάει ο  γεωπολιτικός μύλος που θα αλέσει όλες τις αμαρτίες και τις διαστροφές της εποχή μας.

« Σε οριστική ρήξη με Ισραήλ και ΗΠΑ είναι αποφασισμένος να έρθει ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν εάν η Ιερουσαλήμ αναγνωριστεί ως επίσημη πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους.

Ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan είπε ότι το σχέδιο του Donald Trump να ανακηρύξει την Jerusalem πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι για τους μουσουλμάνους μια «κόκκινη γραμμή» και θα τον ωθήσει να διακόψει κάθε διπλωματική επαφή με την χώρα αυτή.

Ο Erdogan δήλωσε εντός του τουρκικού κοινοβουλίου ότι η απάντηση της χώρας του θα είναι«να πάμε όσο πιο μακριά γίενται και να διακόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ»

Είπε μάλιστα ότι θα συγκαλέσει μια συνάντηση των χωρών του Organisation for Islamic Cooperation για να εναντιωθεί σε μια τέτοια κίνηση»

« ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ,  Emanuel Nahson, με γραπτή του δήλωση απάντησε στον Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας ότι:
«Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν γνωρίζει ή γνωρίζει ότι η Ιερουσαλήμ είναι εδώ και 3.000 χρόνια για τους Εβραίους και 70 χρόνια για το Ισραήλ η πρωτεύουσα μας»

Ο Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ, Naftali Bennet, απάντησε στον Σουλτάνο:

«Δυστυχώς ο Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται στο Ισραήλ. Το Ισραήλ πρέπει να επιταχύνει τους στόχους του συμπεριλαμβάνοντας την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ».

Ο Υπουργός Μεταφορών και Πληροφοριών,  Yisrael Katz, είπε με τη σειρά του ότι

«Δεν λαμβάνουμε εντολές από τον πρόεδρο της Τουρκίας, το Ισραήλ είναι κυρίαρχη χώρα και η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα μας»!

Σε λίγο ο ΟΥΡΑΝΟΣ θα ανακηρύξει και μια άλλη πρωτεύουσα.

«Εμένα ο λογισμός μου , μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί ,το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι .
Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. 
Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος .

Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα .
Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ΄αυτόν τον πόλεμο , αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη , όχι επειδή θα μας ευλαβούνται οι Ρώσοι αλλά επειδή δεν θα βρίσκουν καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σε αυτήν την συμφωνία με την Ελλάδα , μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις .
Ο στρατός ο Ελληνικός ούτε που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί …» Σκεύος Εκλογής , Σελ: 206 ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"