GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάρτι στην Τούμπα - Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό 4-0 με γκολάρες Πέλκα! - BINTEO

Κανένα πρόβλημα απέναντι στον προβληματικό Παναθηναϊκό δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ που έφτασε σε μια σπουδαία νίκη με 4-0, παραμέ...





Κανένα πρόβλημα απέναντι στον προβληματικό Παναθηναϊκό δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ που έφτασε σε μια σπουδαία νίκη με 4-0, παραμένοντας μια
ανάσα από την κορυφή της Superleague.

Tο σκορ για τον Δικέφαλο άνοιξε στο 8' ο καλύτερος παίκτης απόψε, ο Δημήτρης Πέλκας, με ένα εκπληκτικό σουτ και ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 51' με νέα πανέμορφη προσπάθεια. 

Στο 68' ο Κουλούρης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από χέρι του Ινσούα, που αποβλήθηκε, ενώ στο 77' ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με εξαιρετική προσπάθεια μέσα από την περιοχή.







Εκτός από την κόκκινη του Ινσούα, κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Μακ στο 79' για σπρώξιμο στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε χτυπήσει προηγουμένως τον Σλοβάκο άσο.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Δημήτρης Πέλκας.
Ο 24χρονος άσος πήρε τον ΠΑΟΚ από το... χεράκι και τον οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη, που τον διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Ο νεαρός πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ με προσωπικές εμπνεύσεις του και έδειξε τον δρόμο στον Δικέφαλο για μια μεγάλη και άνετη νίκη.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Στο 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης ήταν στο τέρμα, οι Βαρέλα και Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας, ο Μάτος στο δεξί άκρο και ο Κρέσπο στο αριστερό. Μαουρίτσιο και Κάνιας ήταν τα δύο χαφ και οι Μακ, Πέλκας, Λημνιός πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ευθύμη Κουλούρη. Τσίμιροτ, Κάμπος και Πρίγιοβιτς ήταν οι αλλαγές του Λουτσέσκου, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ του τελευταία τέρματος της ομάδας του.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τον Διούδη κάτω από την εστία, τους Μολέδο και Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας, τον Κολοβέτσιο δεξιά και τον Ινσούα αριστερά. Λουντ και Κουρμπέλης πήραν θέση στα χαφ, ενώ οι Καμπέσας, Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον ήταν η τριάδα πίσω από τον Όμρι Άλτμαν, σε σύστημα 4-2-3-1. Χίλιεμαρκ, Χουλτ και Δώνης χρησιμοποιήθηκαν από τον Ουζουνίδη στο δεύτερο, καταστροφικό 45λεπτό για την ομάδα του Τριφυλλιού, χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ του Πέλκα στο 8'.
Ο μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικέων πήρε την μπάλα αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή του Τριφυλλιού και έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Διούδη, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ζόρικο παιχνίδι για τον Στυλιαρά, αφού ήταν πολύ δυνατό, με πολλά μαρκαρίσματα και πολλά νεύρα.
Οι δύο κόκκινες σε Ινσούα και Μακ είναι σωστές, όπως και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, του ξέφυγαν κάποιες κάρτες σε Βιγιαφάνιες και σε Μάτος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εκφράζει έντονα παράπονα για ορισμένες αποφάσεις του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ άλλαξε από νωρίς το πλάνο του Παναθηναϊκού και έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν στο ματς, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να το μετατρέψει σε... πάρτυ και να πάρει σπουδαίο τρίποντο μπροστά στον κόσμο του.


ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κατάσταση που επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού και δεν του άφησαν την παραμικρή ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα μέσα στην γεμάτη Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ δείχνει πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και πιο δυνατός από ποτέ στην μάχη του τίτλου. Αντιθέτως, οι Πράσινοι ήταν τραγικοί για ένα ακόμα παιχνίδι και πλέον τα πράγματα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι πολύ δύσκολα σε κάθε επίπεδο.

Το βίντεο του αγώνα εδω


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"