GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έφτασε στη Θράκη ο Ερντογάν: Μονο 1000 περιπου μουσουλμανοι της Θράκης έξω από το τζαμί Κιρ Μαχαλέ

Εφτασε ο Ρ.Τ.Ερντογάν. Τον υποδέχθηκαν με ανθοδέσμες που του έδωσαν παιδάκια. Στην συνέχεια ασπάστηκε τους ψευδομουφτήδες. Με σ...


Εφτασε ο Ρ.Τ.Ερντογάν.
Τον υποδέχθηκαν με ανθοδέσμες που του έδωσαν παιδάκια.
Στην συνέχεια ασπάστηκε τους ψευδομουφτήδες.
Με συνθήματα τον υποδέχθηκαν οι
συγκεντρωμένοι

————————————————————————-

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσήμερι της Παρασκευής (08/12/2017), έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κομοτηνή.

Ο κ. Ερντογάν μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στο τζαμί του Κιρ Μαχαλά, ενώ στη συνέχεια θα παραστεί σε ιδιωτικό δείπνο, το οποίο παρατίθεται προς τιμήν του.


Όπως μεταδίδει το xronos.gr η ισχυρή αστυνόμευση γύρω από το Μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής «προδίδει» μία ενδεχόμενη επίσκεψη Ερντογάν και στο εν λόγω σχολείο.
Μάλιστα, το σχολείο φέρει το όνομα του τελευταίου Τούρκου προέδρου που είχε επισκεφτεί την Κομοτηνή το μακρινό 1952, Τζελάλ Μπαγιάρ.
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές από την Αλεξανδρούπολη ως την Κομοτηνή για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη.
Αυτό καθώς ο “σουλτάνος” απέδειξε χθες από την Αθήνα ότι είναι αποφασισμένος να πει όλα όσα θέλει χωρίς περιστροφές.

Μίλησε ήδη για “αδελφούς” και για “Τούρκους” στην περιοχή κάνοντας μάλιστα λόγο για μειονότητα “Τούρκων” της τάξης των 150.000 ατόμων!

Έριξε τη “μάσκα” και ουσιαστικά παραδέχθηκε και το ρόλο του εκεί προξενείου και έτσι η ελληνική πλευρά από σήμερα είναι σε πλήρη συναγερμό καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Οι πληροφορίες για μαζικές μετακινήσεις τούρκων με πούλμαν από την Τουρκία δεν ανήκουν σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην σφαίρα της φαντασίας….

Στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ τον περιμένουν περίπου 1000 Μουσουλμάνοι της Θράκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, με πούλ1000 Μουσουλμάνοι της Θράκηςμαν από όλη την περιφέρεια καταφτάνει στην πρωτεύουσα της Ροδόπης πλήθος κόσμου για την κυρίως υποδοχή που θα γίνει σε ξενοδοχείο της πόλης.
Άλλωστε υπάρχουν αναφορές και για οπαδούς του που έρχονται από την Αδριανούπολη, την Προύσα ακόμα και την Κωνσταντινούπολη.

Λίγο πριν από τις 11:30 το πρωί πλήθος κόσμου βρισκόταν στο τζαμί, περιμένοντας να δει τον Τούρκο πρόεδρο. Η είσοδος στο χώρο γινόταν μόνο μετά από έλεγχο ασφαλείας με ειδικά μηχανήματα, ενώ συνεχώς καταφθάνουν τουρκογενείς δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μεταξύ αυτών και ο Λεβέντ Σαδίκ, ο κροίσος γιος του εθνικιστή ηγέτη των τουρκοφρόνων της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ, με πολυπληθή προσωπική ασφάλεια.
Οι τουρκόφρονες του Προξενείου Κομοτηνής, υπολογίζουν πως θα καταφέρουν να κινητοποιήσουν 10.000 με 15.000 μειονοτικούς στην φιέστα υποδοχής στο τζαμί Κιρ Μαχαλά της οδού Φιλιππουπόλεως.
Εάν τελικά επαληθευτούν οι πληροφορίες για εισαγόμενους «κλακαδόρους» που θα έρθουν στην Κομοτηνή με ναυλωμένα λεωφορεία από την Αδριανούπολη, την Προύσα και την Κωνσταντινούπολη, τότε ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά με την Τουρκία και τους εγχώριους πράκτορες της να πετυχαίνουν τον επικοινωνιακό τους στόχο.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στη Θράκη

11:15
Άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdoğanκαι της συζύγου του, καθώς και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος».
Υποδοχή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Αμανατίδη, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

12:10
Αφιξη στην Κομοτηνή. Επίσκεψη στο «Kirmahalle Cammi» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdoğan.

13:30-15:00
Γεύμα στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion».

16:00
Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdoğan και της συζύγου του, καθώς και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας, με ειδική πτήση.

Περίπου 1000 άτομα περιμένουν τον Τούρκο πρόεδρο στην Κομοτηνή, έξω από το τζαμί Κιρ Μαχαλέ



Μουσουλμάνες περιμένουν τον Ερντογάν στο τζαμί της Κομοτηνής


Ελεύθεροι σκοπευτές σε κτήριο της οδού Φιλιππουπόλεως, δίπλα στο τζαμί


Οι άντρες της ασφάλειας του Ερντογάν στο τζαμί της Κομοτηνής





















www.pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"