GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι άγνωστες κόρες του Πούτιν... Η μυστηριώδης ζωή με την KGB στο πλευρό τους [photos]

Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις δύο κόρες του Πούτιν. Η ύπαρξή τους είναι καλυμμένη με τόσο μυστήριο που ακόμη και οι φωτογρ...



Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις δύο κόρες του Πούτιν.
Η ύπαρξή τους είναι καλυμμένη με τόσο μυστήριο που ακόμη και οι φωτογραφίες τους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αμφισβητούνται για τη
γνησιότητά τους.
Σύμφωνα με την ρωσική μπλογκόσφαιρα η Μαρία και η Γεκατερίνα Πούτιν φυλάσσονται αυστηρά από την FSB, την σύγχρονη εκδοχή της KGB.
Από τη στιγμή που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε στην εξουσία της Ρωσίας τα δύο κορίτσια εγκατέλειψαν αμέσως το δημόσιο σχολείο τους και δεν θα ξαναείδε σχεδόν κανείς ποτέ.
Λέγεται ότι τελείωσαν το πανεπιστήμιο στην Αγία Πετρούπολη με άλλα ονόματα και ακόμη και οι καθηγητές τους δεν ήξεραν την πραγματική τους ταυτότητα.



Λέγεται επίσης ότι τα δύο κορίτσια ζουν πλουσιοπάροχα εντός της Ρωσίας και διατηρούν φιλία με την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, την κόρη του Σίλβιο.


Η 29χρονη Μαρία και η 27χρονη Γεκατερίνα έχουν καλύψει την προσωπική τους ζωή με ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο.




Λέγεται ότι η Γεκατερίνα ήταν έτοιμη το 2010 να νυμφευτεί τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν γιος ενός Νοτιοκορεάτη ναυάρχου με τον οποίον συνδεόταν αισθηματικά για μια δεκαετία. Όμως ούτε ο γάμος έγινε αλλά και το Κρεμλίνο διέψευσε την είδηση.



Οσο για την Μαρία, λέγεται ότι συζεί εδώ και καιρό με έναν Ολλανδό υπήκοο, ο οποίος έχει επιτελική θέση στην κρατικό Ρωσικό κολοσσό Gazprom.
Ο αρραβωνιαστικός της Μαρίας Πούτιν λέγεται Γιόριτ Φάασεν και γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην Μόσχα. 
Εχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και το όνομά του ακούστηκε ευρύτατα στην Ρωσία όταν μάλωσε με σωματοφύλακες ενός Ρώσου τραπεζίτη έπειτα από ένα τροχαίο περιστατικό.
Το Κρεμλίνο πάντως αρνιόταν την ύπαρξη της σχέσης και ο ίδιος ο πρόεδρος δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι κάποια από τις δύο κόρες του ήταν παντρεμένη. 

Αλλωστε και ο Πούτιν δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά με τον δικό του γάμο, από τον οποίον πήρε διαζύγιο μετά από 30 χρόνια.
Παντρεύτηκε την μητέρα των παιδιών του Λουντμίλα το 1983.
Γνωρίστηκαν όταν εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός.
Εκείνη πάντως έχει δηλώσει ότι ο Πούτιν είναι πολύ τρυφερός και προστατευτικός πατέρας καθώς δεν έχει χαλάσει ποτέ χατήρι στις δύο κόρες του και κάνει τα πάντα για να μπορέσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Λουντμίλα επίσης έκανε σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και αν δεν υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες που να δείχνουν τον Πούτιν να κρατάει δυο μωρά στην αγκαλιά του, κανείς δεν θα ήξερε ότι έχει παιδιά.




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"