BREAKING NEWS
latest

Donnerstag, 30. November 2017

Ξεπέρασε κάθε όριο και ο Μπερίσα …Βρε μπας και ήρθε η ώρα για Στρατιωτικό περίπατο στη Μεθόριο ;Ο Αλβανοκλέφτης  που όσοι το ξέχασαν καλό είναι να τον θυμηθούν ,όταν  έφαγε με τις Πυραμίδες του  τα λεφτά των  Αλβανών πολιτών που τους ξεγέλασε με υποσχέσεις και έφεραν τα χρήματα στην
Αλβανία …Αυτός ο Κατσαπλιάς που δυστυχώς κάποιοι Έλληνες Πολιτικοί τον κανάκευαν ,σήμερα ξεπέρασε κάθε Όριο!
To  ότι κάθε φορά που εμφανίζεται ο Τούρκος στα Βαλκάνια ο Αλβανός χαίρεται πρέπει να μας κάνει τουλάχιστον επιφυλακτικούς και να σταματήσουμε να τους  χαϊδεύουμε !Με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, ο πρώην πρωθυπουργός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου –μεταξύ άλλων- εικονίζεται χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας», μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η μισή δυτική Ελλάδα, από την Καστοριά, έως την Κέρκυρα και την Πρέβεζα.«Χρόνια Πολλά για την απελευθέρωση των Αλβανών. Την εορτή των εορτών» σχολιάζει ο ίδιος προκλητικά, κάτω από το βίντεο. Στο χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» παρουσιάζονται επίσης εδάφη των Σκοπίων, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, και βέβαια ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο, ως «αλύτρωτες» αλβανικές περιοχές.

Επί εποχής Μπερίσα πρωθυπουργού ο αείμνηστος Στρατηγός Δήμου δίδαξε  Στρατιωτική Τακτική και απέδειξε τι πα να πει να τα βάζεις με τα Κομάντο του Ελληνικού Στρατού !

Τότε που τα  Κομάντο του Ε.Σ εισέβαλαν στην Αλβανία …και απελευθέρωσαν Έλληνα όμηρο ! (Αληθινή Ιστορία )

Τότε που  οι ‘Έλληνες Καταδρομείς με επικεφαλής τον Στρατηγό Δήμου απείλησαν με βομβαρδισμό την ίδια περιοχή που κατάγονται οι σημερινοί UCKάδες …
Η επιχείρηση δεν κράτησε  παρά ελάχιστες ώρες !

Ήταν το 1996, όταν στην Αλβανία είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση Μπερίσα  λόγω των γνωστών «πυραμίδων» και η κατάσταση στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν έκρυθμη, αφού χιλιάδες Αλβανοί είχαν λεηλατήσει από τις αποθήκες όπλων του αλβανικού στρατού χιλιάδες αυτόματα Καλάσνικοφ

Εκείνες τις μέρες μια αλβανική συμμορία πέρασε παράνομα στην Ελλάδα και απήγαγε στο αλβανικό έδαφος έναν Έλληνα βοσκό, απαιτώντας λύτρα.

Η επιχείρηση απελευθέρωσης του ομήρου ανατέθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στον τότε Διοιηκητή Στρατιάς.
Ο Στρατηγός  Δήμου, αφού συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, σχεδίασε μια γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση.
«Φόρτωσε» σε στρατιωτικά ελικόπτερα  καταδρομείς και, επιβαίνοντας ο ίδιος σε ένα από αυτά, εισέβαλε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας, πάνω από την περιοχή, όπου, κατά πληροφορίες, βρισκόταν η συμμορία.
Με τη βοήθεια μεγαφώνων και ενός Αλβανού μεταφραστή, ο Δήμου απείλησε τους απαγωγείς ότι, αν δεν απελευθέρωναν αμέσως τον όμηρο, θα βομβάρδιζε την περιοχή και οι Έλληνες καταδρομείς θα προσγειώνονταν για επίθεση.

Οι παρατεταμένες πτήσεις των ελικοπτέρων και οι συνεχείς απειλές του Στρατηγού Δήμου κατατρομοκράτησαν τελικά τους Αλβανούς απαγωγείς, οι οποίοι απελευθέρωσαν σε ένα ξέφωτο τον Έλληνα βοσκό, από το οποίο τον παρέλαβε το ελικόπτερο του Στρατηγού Δήμου και τον επανέφερε σώο στην πατρίδα και την οικογένειά του.

Αυτά είναι βέβαια Ιστορία και έγιναν το 1996 την χρονιά των Ιμίων τότε που και Ένοπλες Δυνάμεις είχαμε   και Τσαμπουκά …

’Άσχετα αν οι Πολιτικοί που Κυβερνούσαν τότε ,αλλά και τώρα κρύβονταν και τότε και τώρα !
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

« PREV
NEXT »