BREAKING NEWS
latest

Donnerstag, 30. November 2017

Ο επιχειρηματίας Παπαδόπουλος εμφανίστηκε και θα μιλήσει…
Ο φερόμενος ως «μεσάζων» ή «εκπρόσωπος» της Σαουδικής Αραβίας για τις αγορές πλεονάζοντος υλικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όσα
του καταλογίζονται.
Η δημοσιογραφική επιτυχία ανήκει στον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως… «παλαιά ιερόδουλος» από δημοσιογραφικής σκοπιάς (!) έφερε τα πρώτα λόγια του πρωταγωνιστή του χρονικού

διαστήματος διά της πρωινής εκπομπής του «Εν Αθήναις» που πλέον βγαίνει στον αέρα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά» στους 90,1 FM 8-11 το πρωί…
Ο Γιώργος Τράγκας άφησε ένα ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο άλλο πρόσωπο, αν και έδωσε την εντύπωση ότι το έκανε για να είναι απόλυτα καλυμμένος, όχι διότι γνήσια αμφέβαλε.
Δεν θα το ρίσκαρε ποτέ, μετά από πολλές δεκαετίες εμπειρίας και καλά έκανε.
Ο Παπαδόπουλος φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον γνωστό δημοσιογράφο και ζήτησε να πει την άποψή του.

Στα πρώτα του λόγια αποδέχθηκε ότι γνωρίζειτην οικογένεια Καμμένου εδώ και τέσσερις δεκαετίες και συγκεκριμένα τον αείμνηστο πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας, γνωστού επιχειρηματία των Αθηνών, Ηλία Καμμένο, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στον τομέα του αυτοκινήτου.

Ασφαλώς και αυτό δεν μπορεί να είναι επιλήψιμο, καθώς ο άνθρωπος υποστηρίζει ότι απλώς αγόρασε το αυτοκίνητό του, όπως… η υπόλοιπη μισή Αθήνα εκείνης της εποχής.
Άλλη ενδιαφέρουσα αναφορά του είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ο Βασίλης Παπαδόπουλος υπηρετούσε στο Λιτόχωρο της Πιερίας.

Στη μονάδα του είχε με τον βαθμό του ταξιάρχου, τον μετέπειτα συνεργάτη του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, άνθρωπο ειδικών αποστολών του Μεγάρου Μαξίμου τότε, μακαρίτη πλέον στρατηγό – όταν αποστρατεύτηκε – Γρυλλάκη. Αν αυτό έχει κάποια ειδική σημασία, καθώς ο στρατηγός ήταν γνωστός ως άνθρωπος των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, μένει να αποδειχτεί. Ας μην κάνουμε τους… επιθεωρητές Κλουζώ!

Ακολουθώντας την πάγια πρακτική του, ο δημοσιογράφος φρόντισε να φτιάξει το κατάλληλο κλίμα εν αναμονή της συνέντευξης που φαίνεται πως θα δώσει ο Παπαδόπουλος, μιλώντας για όλους και για όλα. «Αντέχετε την αλήθεια;
Είναι βαριά», είπε στον Τράγκα, δημιουργώντας προσδοκίες για σημαντικές αποκαλύψεις και ενθουσιασμό στον σταθμό για «τρελά» νούμερα ακροαματικότητας!
Και όποιον πάρει ο Χάρος προσθέτουμε εμείς.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει πίσω και σύντομα θα έχουμε τη δική του εκδοχή των γεγονότων.

Αρκεί να φανεί ο ρόλος που έπαιξε ο καθένας σε αυτή την υπόθεση, καθώς επίσης και οι πολιτικοί μας, διότι ποτέ δεν κρύψαμε την πεποίθησή μας, ότι κορυφαία προτεραιότητά τους είναι να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε για να πλήξουν τον πολιτικό αντίπαλο, κι ας πάρει η «μπάλα» ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Είναι ο ίδιος πολιτικός κόσμος που δεν παραδέχθηκε ποτέ λάθος ούτε καν στην περίπτωση των Ιμίων και χρησιμοποίησαν τους στρατιωτικούς ως εξιλαστήρια θύματα, ασχέτως των ευθυνών που αναμφισβήτητα τους αναλογούν.

Είχαν αφήσει «γυμνές» τις Ένοπλες Δυνάμεις, αυτό που κάνουν και σήμερα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, διότι οι «πατριωτικές κορώνες» είναι ανέξοδες και εύκολες, στις πράξεις και τα έργα κολλούσαμε πάντα.
Τα ίδια και με τη διαφθορά στα εξοπλιστικά…

Το έχουμε ξαναπεί.
Ασχέτως αν μοίρασαν μίζες ή όχι, το σύστημα το βρήκαν έτοιμο και βουλιμικό για εύκολο πλουτισμό στην πλάτη του ελληνικού λαού, ΔΕΝ το δημιούργησαν οι κακοί ξένοι.
Απλά ήξεραν ότι αν δεν καταβάλουν τον οβολό τους στους νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας, προκοπή δεν θα έβλεπαν.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Πηγή : defence-point.gr
« PREV
NEXT »