GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απίστευτο Βίντεο: Ο Μακρόν είπε σε Μαροκινή λαθρομετανάστρια «Γύρνα πίσω στην χώρα σου»

Ο Εμάνουελ Μακρόν αρνήθηκε να παραχωρήσει χαρτιά παραμονής σε μαροκινή λαθρομετανάστρια  και της είπε ότι «πρέπει να γυρίσει στο...



Ο Εμάνουελ Μακρόν αρνήθηκε να παραχωρήσει χαρτιά παραμονής σε μαροκινή λαθρομετανάστρια  και της είπε ότι «πρέπει να γυρίσει στο σπίτι της» επειδή η χώρα της είναι μια ασφαλής χώρα και
εκεί δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Η γυναίκα δήλωσε στον Μακρόν ότι η μητέρα της και ο πατέρας της ζούν στη Γαλλία, και εκείνος της απάντησε πως «ας γυρίσει πίσω στο Μαρόκο και θα μπορεί μετά να τους επισκέπτεται τακτικά».
Μακρόν:
«Δεν μπορώ να παραχωρήσω έγγραφα παραμονής σε όλους, αλλιώς πώς θα ασχοληθώ με τους ανθρώπους που είναι ήδη εδώ και δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Βλέπετε,πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε τους ευάλωτους ανθρώπους,αυτούς που δεν είναι ασφαλείς στη χώρα τους ».

Αυτή η ενέργεια του Μακρόν δείχνει προφανώς την μεταβαλλόμενη στάση της Γαλλίας, αλλά και της Ευρώπης στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Το πολίτευμα του Μαρόκου είναι Συνταγματική Μοναρχία (Βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ΄) με κοινοβουλευτικό σύστημα.
Αρχηγός της κυβέρνησης είναι ο Πρωθυπουργός Σααντεντίν Ελ Οτμανί.
Η εκτελεστική εξουσία ασκείται από την Κυβέρνηση και η νομοθετική από την Κυβέρνηση και τα δύο σώματα του Κοινοβουλίου:τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Βουλή των Συμβούλων.
Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όσες και όσοι είναι ηλικίας 18 ετών και άνω.


eglimatikotita.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"