BREAKING NEWS
latest

Samstag, 11. November 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ:
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ
Μας γράφει αναγνώστης που κάνει κάποια ερωτήματα, απόλυτα φυσιολογικά που
προβληματίζουν:
Μετά από την ανάρτηση στο διαδίκτυο του βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο να πουλά το κινητό της άτυχης κοπέλας, δημιουργούνται πολλές απορίες για εάν τα στοιχειά αυτά είναι αληθή ή κατασκευασμένα.

Το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι ή δολοφονία έγινε στις 18 Οκτωβρίου και το καταγραφικό του βίντεο δείχνει μία μέρα πριν, δηλαδή στις 17 Οκτωβρίου!!!
Ακόμη και αν είναι λάθος η ημερομηνία του καταγραφικού συστήματος, πως η αστυνομία έψαξε μία μέρα πριν;
Η ώρα καταγραφής είναι στις 18:48 δηλαδή μιάμιση περίπου ώρα μετά την δολοφονία.
Ο δολοφόνος όμως μετά την πάλη με την δολοφονημένη καπέλα  δεν έχει ίχνη πάλης ούτε αίματα, ούτε εκδορές, κάτι που η αστυνομία είχε αναφέρει ότι η άτυχη κοπέλα πάλεψε μαζί του και ότι μάλιστα με τα νύχια της είχε γρατζουνίσει τον δράστη.

Η αστυνομία πήγε στο μαγαζί 7 μέρες μετά την δολοφονία και το κινητό ήταν ακόμη ανοιχτό.

Εκείνη την ώρα μάλιστα το κινητό της άτυχης γυναίκας χτύπησε και έτσι το βρήκανε μεταξύ πολλών άλλων κινητών μέσα στο μαγαζί.

Ποιος κάλεσε στο κινητό, η αστυνομία;

Αν το τηλέφωνο είχε την αρχική κάρτα sim θα έπρεπε να το έχουν βρει από την 1η κιόλας ώρα.

Αν ο έμπορος είχε αλλάξει κάρτα sim στο τηλέφωνο, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας από την πρώτη κιόλας στιγμή θα το είχε βρει αφού θα είχε επιβεβαιωθεί το serial number  της συσκευής.
Και για να εξετάσει ο έμπορος εάν το κινητό δουλεύει θα έβαλε δική του κάρτα από την πρώτη στιγμή, για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι χαλασμένο.

Ο καταστηματάρχης μετά από τόσο ντόρο για την άγρια δολοφονία και την εξαφάνιση τόσο της τσάντας όσο και του κινητού δεν παραξενεύτηκε;

Υποχρέωση οποιουδήποτε εμπόρου όταν αγοράζει εμπόρευμα από ιδιώτη είναι η έκδοση παραστατικού αγοράς με χαρτόσημο 3,6% και αναγραφή των στοιχείων από την αστυνομική ταυτότητα του πωλητή, για να μην κατηγορηθεί ως κλεπταποδόχος.

Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο το πρόσωπο του δολοφόνου, ο οποίος είχε και μητρώο, πόσο δύσκολη ήταν η ταυτοποίησή του ώστε παραπάνω από 13 μέρες μετά την εύρεση του κινητού από την αστυνομία να μην τον έχουν βρει ακόμη;

Όλα τα κινητά έχουν κωδικό κλειδώματος, πως το συγκεκριμένο κινητό πουλήθηκε στο κατάστημα αν ο δολοφόνος δεν ήξερε τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής;
Άρα ο καταστηματάρχης αγόρασε ένα κλειδωμένο κινητό, το οποίο το ξεκλείδωσε προφανώς με  τοποθέτηση νέου λογισμικού, αν έχει ή αν το έδωσε σε ποιστοποιημένο service, που τα κέντρα αυτά υποχρεούνται να το κάνουν μόνο με προσκόμιση απόδειξης αγοράς, γνώριζε δηλαδή ότι είναι κλεμμένο,  άρα είναι κλεπταποδόχος και δεν ενημέρωσε την αστυνομία ως όφειλε ύστερα από αποτρόπαιο έγκλημα,  που έλαβε πανελλήνια κάλυψη και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν το άκουσε.

Το κινητό αυτό πουλιέται από 160-240ευρώ και ο έμπορος το αγόρασε μόλις 15 ευρώ, οπότε ήταν γνώστης τόσο ότι ήταν κλεμμένο όσο και ότι ήταν προϊόν εγκληματικής πράξης.

Συνήθως τα καταγραφικά με 2-3 κάμερες και σε τόσο πολύ υψηλή ανάλυση εικόνας δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 3-5 μέρες συνεχής καταγραφής, πως μετά από 7 μέρες ακόμη υπήρχε το βίντεο στον σκληρό δίσκο του συστήματος;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ


makeleio.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

« PREV
NEXT »