GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ - Εκπληκτικές εικόνες από 100.000 εθνικιστές Πολωνούς που γιόρτασαν την ανεξαρτησία της χώρας τους.

Εκατό χιλιάδες εθνικιστές παρέλασαν  σήμερα στην Βαρσοβία, γιορτάζοντας την ημέρα της Ανεξαρτησίας της χώρας τους. Η πορεία που...



Εκατό χιλιάδες εθνικιστές παρέλασαν  σήμερα στην Βαρσοβία, γιορτάζοντας την ημέρα της Ανεξαρτησίας της χώρας τους.
Η πορεία που διοργανώθηκε από εθνικιστικές ομάδες
ήταν μια από τις πολλές πορείες που έγιναν στην πολωνική πρωτεύουσα, η οποία γιορτάζει την αναγέννηση της Πολωνίας ως ανεξάρτητο έθνος πριν από 99 χρόνια, αφού αφαιρέθηκε από τον χάρτη για 123 χρόνια.
Η σημερινή εθνικιστική πορεία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας ήταν η μεγαλύτερη κατά τα τελευταία χρόνια, επισκιάζοντας όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.



Οι διαδηλωτές στέκονται με το banner «All-Polish Youth» κατά τη διάρκεια της πορείας, που οργανώθηκε από εθνικιστικές ομάδες, για να σηματοδοτήσουν την 99η επέτειο της πολωνικής ανεξαρτησίας στη Βαρσοβία στις 11 Νοεμβρίου 2017


Οι διαδηλωτές κρατάνε πυρσούς και μεταφέρουν πολωνικές σημαίες


Ένας διαδηλωτής που έδωσε συνέντευξη  στην κρατική τηλεόραση TVP δήλωσε ότι ήταν στην πορεία για να «αφαιρέσει τον Εβραίο από την εξουσία».

Κάποιοι άλλοι κρατούσαν ένα πανό το οποίο έγραφε «Θέλουμε τον Θεό», λέξεις από ένα παλιό πολωνικό τραγούδι το οποίο ο Ντόναλντ Τράμπ ανέφερε κατά την επίσκεψή του στη χώρα νωρίτερα φέτος.
Άλλοι μίλησαν για την ανάγκη να υπερασπιστούν τον Χριστιανισμό.


Συμμετέχοντες στην πορεία της Ανεξαρτησίας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 11 Νοεμβρίου 2017. Το κεντρικό σύνθημα της πορείας ήταν «Θέλουμε τον Θεό»,



Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Πολωνία σηματοδοτεί την επανάκτηση της κυριαρχίας της στο τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου μετά την κατάτμηση και την κυριαρχία της από τη Ρωσία, την Πρωσία και την Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία. 


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"