GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Washington Post διάβαζε φανατικά τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ: ο Τραμπ μοιάζει με «χύτρα ταχύτητος»;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Μόλις σήμερα Washington Post: Ο Τραμπ μοιάζει με χύτρα ταχύτητας έτοιμη να εκραγεί ...Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μόλις σήμερα

Washington Post: Ο Τραμπ μοιάζει με χύτρα ταχύτητας έτοιμη να εκραγεί
Κάπου στην δεκαετία του 80

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Ο κόσµος µοιάζει σήµερα, σαν
µια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος, µε πολλές βαλβίδες! Θα σκάσει εδώ, θα σκάσει εκεί. Προσεύχεσθε µη γίνει µ’ εµάς η αρχή .

« Μια ζοφερή εικόνα του ολοένα και ευμετάβλητου Ντόναλντ Τραμπ, που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των ΜΜΕ, περιγράφουν στενοί του συνεργάτες και άνθρωποι του Λευκού Οίκου.

Οι πρόσφατες αντιπαλότητες του Τραμπ, οι επιθέσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο πόλεμος των λέξεων έφεραν τον πρόεδρο ενάντια στους επικριτές του – κάποιοι εκ των οποίων προέρχονται από το ίδιο του το κόμμα. Και οι διαφωνίες γίνονται όλο και πιο έντονες – μια αντανάκλαση ενός ασταθούς και απομονωμένου Τραμπ, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Washington Post, επικαλούμενο πηγές από το Λευκό Οίκο.

Ένα πρόσωπο κοντά στον Τραμπ παρομοίασε τον πρόεδρο με μια «χύτρα ταχύτητος», σύμφωνα με την εφημερίδα, κάποιος που θα μπορούσε να «εκραγεί» αν δεν του «ανοίξουν λίγο την βαλβίδα για να βγει ο ατμός».

«Νομίζω πως είναι σε μία κατάσταση σαν χύτρα ταχύτητας» δήλωσε ο άνθρωπος στην εφημερίδα.

Το δημοσίευμα έρχεται σε μια άλλη δύσκολη στιγμή για την ακόμα εκκολαπτόμενη προεδρία του Τραμπ. Πάνω από εννέα μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Τραμπ δεν έχει πετύχει ακόμη της εφαρμογή της φιλόδοξης ατζέντας που διατυμπάνιζε κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Οι επαναλαμβανόμενες αποτυχίες για την κατάργηση του Obamacare υπήρξαν μια συνεχής πηγή άγχους για τον Τραμπ και η ατζέντα του για την μετανάστευση έχει υποστεί πολλές ακυρώσεις από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.» iefimerida.gr/ 10|10|2017 | 13:52
ΔΕΝ είναι μόνο ο πρόεδρος των ΗΠΑ χύτρα ταχύτητος , σχεδόν είναι όλος ο κόσμος.

Όμως αυτός λαμβάνει αποφάσεις κρίσιμες σε κρίσιμες στιγμές και μπορεί να σκάσει η χύτρα ταχύτητος. Όπως με αγιοπνευματικό λόγο μας περιέγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πριν πολλά χρόνια.

Άντε τώρα να μην πιστέψεις τα λεγόμενα του…
« Ο κόσµος µοιάζει σήµερα, σαν µια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος, µε πολλές βαλβίδες! Θα σκάσει εδώ, θα σκάσει εκεί. Προσεύχεσθε µη γίνει µ’ εµάς η αρχή .

Nα ζήτε όσο µπορείτε πιο απλά . Μη δυσκολεύετε από µόνοι σας τη ζωή σας . Οι πολλές
ευκολίες κάνουν δέσµιους τους ανθρώπους σήµερα.
Γέροντα, γιατί οι άνθρωποι νοιώθουνε σήµερα ανασφάλεια ;
– Γιατί όλοι είµαστε ασφαλισµένοι
! Ασφαλίζουµε το αυτοκίνητό µας, το σπίτι µας, τη ζωή µας. Κάνοντας λοιπόν την κοσµική ασφάλεια, παραµερίζουµε την προστασία και Πρόνοια του Θεού!
Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέµβει ο Χριστός;

Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικηµένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία
βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν.
Πόσο µάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καηµένος ο κόσµος.

Τώρα µια µπόρα θα είναι, µια µικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει µετά µια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσµο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός µια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσµα Του. Θα αφήσει το πλάσµα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει µια πνευµατική γαλήνη σε όλη την οικουµένη για πολλά χρόνια.»
Από το βιβλίο: «Πνευµατική Αφύπνιση», Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, (έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος – Σουρωτή Θεσσαλονίκης).

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"