GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το μήνυμα Τραμπ μπροστά στις κάμερες στον «μαζεμένο» Κίσινγκερ – (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κίμωνα Χαραλάμπους Και ενώ η κατάσταση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, Βόρεια Κορέα δείχνει έκρυθμη, η Νέα Τάξη έστειλε ξανά στον Π...




του Κίμωνα Χαραλάμπους

Και ενώ η κατάσταση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, Βόρεια Κορέα δείχνει έκρυθμη, η Νέα Τάξη έστειλε ξανά στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον «ειρηνοποιό», Χένρι Κίσινγκερ, προκειμένου
να… «ηρεμήσει» τον Αμερικανό ηγέτη, ο οποίος απειλεί, με τις κινήσεις του, να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε πόλεμο, αν δεν τον αφήσουν να κυβερνήσει.


Χθες Τρίτη οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, συζήτησαν για την Βόρεια Κορέα και την Κίνα, αλλά λίγα αποκαλύφθηκαν για την συνομιλία που είχαν. Διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τέθηκαν επί τάπιτος θέματα σχετικά με τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν και της Βόρειας Κορέας.

«Είναι ένας άνδρας με εξαιρετικό ταλέντο, εμπειρία και γνώση και θα του μιλήσω για λίγο και θα μάθουμε πολλά οι δυο μας», είπε ο Τραμπ για τον «αγαπητό Χένρι» και συνέχισε: «Χένρι, λέω συχνά, κληρονομήσαμε ένα χάος (σ.σ. από τα αφεντικά του Κίσινγκερ και τις προηγούμενες κυβερνήσεις), αλλά το φτιάχνουμε».

«Ο Πρόεδρος φεύγει για ταξίδι στην Ασία, στο οποίο, φρονώ, πως θα συνεισφέρει στην πρόοδο, την ειρήνη και την ευημερία», αρκέστηκε να πει ο «μαζεμένος» Κίσινγκερ, ο οποίος «στρατολογείται» πάντα, προκειμένου να βρεθούν προσωρινές διπλωματικές λύσεις, όταν τα πράγματα απειλούνται να οδηγηθούν στα άκρα. Ζήτησε, μεταξύ άλλων, να υπάρξει μία εποικοδομητική και ειρηνική τάξη πραγμάτων.

Το μήνυμα Τραμπ μπροστά στις κάμερες στον «μαζεμένο» Κίσινγκερ – (ΒΙΝΤΕΟ)    /ul - Εικόνα0

Ωστόσο, έδειξε να αιφνιδιάζεται από το γεγονός πως υπήρχαν τόσα «φώτα» στην συνάντησή τους αλλά ο Τραμπ ήθελε να στείλει το μήνυμα μπροστά στις κάμερες.

Ο Τραμπ όμως δεν σταμάτησε εκεί! 
Έκανε λόγο για ανάγκη περεταίρω μείωσης των φόρων και εξήρε το γεγονός πως οι επιχειρήσεις, που είχαν φύγει λόγω των υπέρογκοων φόρων του Ομπάμα,  επιστρέφουν στις ΗΠΑ. 
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Obamacare παίρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τον «γερόλυκο» της παγκοσμιοποιητικής εξωτερική πολιτικής.

Όπως σημείωσε ο Αμερικανός ηγέτης έχει ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα σώσει τον Κίσινγκερ και οποιανδήποτε άλλο από το «αποτυχημένο Obamacare».

Αποκάλυψε δε πως θα «υπογράψει κάτι, πιθανότατα αυτήν την εβδομάδα, το οποίο θα αναλάβει να φροντίσει πάρα πολλούς ανθρώπους που υπέφεραν τόσο πολύ από το σύστημα υγείας».

«Τώρα θα κάνουμε κάτι με το Obamacare γιατί έχει αποτύχει. 
Ο Χένρι Κίσσιγνκερ δεν θέλει να πληρώσει μια αύξηση 116% στα ασφάλιστρά του», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου δίπλα από τον νεοταξίτη διπλωμάτη.

«Αυτό που συμβαίνει, γίνεται όλο και χειρότερο. Λεπτό το λεπτό!», πρόσθεσε πιάνοντας τον… χαμογελαστό Κίσινγκερ από το χέρι.

Το μήνυμα εστάλη μπροστά στις κάμερες! 
Ο Τραμπ θέλει να συνεχίσει ανενόχλητος την προώθηση των πολιτικών της «μαύρης» Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης του Obamacare! Ειδάλλως…




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


el.gr