GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ(Βίντεο)

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας ονόματι Sana δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο όπου φαίνονται ξεκάθαρα όπλα τα οποία οι



Το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας ονόματι Sana δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο όπου φαίνονται ξεκάθαρα όπλα τα οποία οι
τρομοκράτες άφησαν στην απελευθερωμένη πόλη al-Mayadeen.
Ένας διοικητής του Συριακού στρατού μαζί με τους στρατιώτες του βρήκαν διαφόρων ειδών οπλισμό από ελαφρύ ως βαρύ τα οποία παράγονται σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ , όπως επίσης και χειροβομβίδες.




Μέσα στα όπλα που υπήρχαν, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δελτίο Sana, βρέθηκε και ένα κανόνι του ΝΑΤΟ με διάμετρο 155 χιλιοστά και απόσταση βολής 40 χιλιόμετρα το οποίο παρήχθη το 2011.

Όπως αναφέρεται, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση της Συρίας βρίσκει όπλα του ΝΑΤΟ μέσα στα όπλα των τρομοκρατών. 
Παλαιότερα στην πόλη Mayadeen στις αποθήκες των ισλαμιστών του ISIS, βρέθηκαν τεράστια οπλοστάσια τα οποία παράγονται τόσο σε δυτικές χωρίς όσο και στις ΗΠΑ και Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, από τις 14 Οκτωβρίου η πόλη με τη βοήθεια των επιθετικών στρατευμάτων της συριακής κυβέρνησης έχει πλήρως απελευθερωθεί από τους ISIS.
Η πόλη Al-Mayadeen βρίσκεται 45 χιλιόμετρα ανατολικά της Deir ez-Zor, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"