GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΕ 5 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Σε αντίπραξη στην μερική τουρκική εισβολή στην περιοχή του İldib, μέσα στην Συρία, οι Κούρδοι ...




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε αντίπραξη στην μερική τουρκική εισβολή στην περιοχή του İldib, μέσα στην Συρία, οι Κούρδοι ετοιμάζονται να χτυπήσουν μέσα στο
τουρκικό έδαφος σε πέντε περιοχές, μεταφέροντας τον πόλεμο μέσα στην Τουρκία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στην Άγκυρα.




Όπως αναφέρεται, έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις των Κούρδων και ήδη παρατηρούνται συγκεντρώσεις δυνάμεων του ΡΚΚ και του PYD της Συρίας στις υπό κουρδική κυριαρχία περιοχές, Afrin,Tel Abyad, Münbiç και Ayn el-Arab. Συγκεκριμένα έχει κηρυχτεί επιστράτευση και οι Κούρδοι στρατολογούν ηλικίες από 16 μέχρι 40 ετών, ενώ κατάφταναν και δυνάμεις από τα ανατολικά ενισχύοντας τις κουρδικές ένοπλες μονάδες.

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι τις επόμενες μέρες θα σημειωθούν χτυπήματα μέσα στο τουρκικό έδαφος και στις επαρχίες Kilis, Gaziantep, Urfa, Mardin και Hatay και για τον λόγο αυτό έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα όπως απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ η Στρατοχωροφυλακή διεξάγει συνεχείς περιπολίες.

Το κλίμα είναι έντονα ηλεκτρισμένο και όπως φαίνεται ο πόλεμος με τους Κούρδους διευρύνεται σε πολλά μέτωπα ενώ
παρακολουθούν τις εξελίξεις με ένταση οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"