BREAKING NEWS
latest

Dienstag, 31. Oktober 2017

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΙΧ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ!Ο … ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

Ο Αλβανός κακοποιός που ξέρει πολλά  για το ποιοι  πληρωμένοι δολοφόνοι το μοιραίο απόγευμα πέρασαν το κατώφλι του νεοκλασσικού κτηρίου της
οδού Ασκληπιού τα είπε όλα.
Ο σεσημασμένος πιάστηκε το Σάββατο, ανήμερα της εθνικής επετείου στην Πάτρα, ύστερα από εισβολή ανδρών της Ασφάλειας Αττικής σε μονοκατοικία στην περιοχή Eγλυκάδα

Ο Αλβανός φαίνεται να είναι ο δολοφόνος αλλά ας κρατήσουμε μια πισινή
Ποιος όμως είναι ο όχι και τόσο αφανής εγκέφαλος της δολοφονίας του ποινικολόγου;
Είναι ο  ηθικός αυτουργός που κατηγορείται πως πριν από τρία χρόνια είχε τον ρόλο του πληρωμένου  «εκτελεστή» όταν απέτυχε να σκοτώσει τον δικηγόρο Αντωνόπουλο, τον Νοέμβριο του 2014 στην Παλαιά Πεντέλη;

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Στη ΓΑΔΑ λοιπόν οδηγήθηκε και ο Αλβανός ισοβίτης που ήταν «παρών» ως  συνεργός στην απόπειρα κατά Αντωνόπουλου;
Παρουσία του, ο σεσημασμένος Αλβανός που πιάστηκε το Σάββατο στην Πάτρα, έδειξε τον ηθικό αυτουργό  της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;

Το ζήτημα είναι όμως πως ο σεσημασμένος είναι σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Πήρε και ο ίδιος μέρος στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου;

Ήταν ο συνεργός και τι ξέρει για τον εκτελεστή που είναι και αυτός Αλβανός;

Εκτός αν ο σεσημασμένος που βρήκε καταφύγιο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ήταν το 3ο άγνωστο πρόσωπο που κατέβηκε και συνάντησε ο συνεργός, πριν ο δολοφόνος πατήσει μια φορά την σκανδάλη και σκοτώσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο!

Επίσης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις, πως τους δυο Αλβανούς, τον βαρυποινίτη και τον ισοβίτη, είχε «στρατολογήσει» επίσης μέσα στις φυλακές ο Έλληνας που κατηγορείται για το σκάνδαλο με την εταιρεία παροχής ενεργείας και επιπλέον είναι ο άνθρωπος που είχε δώσει εντολή για “συμβόλαιο θανάτου”, στους δυο Αλβανούς, για να σκοτώσουν δικηγόρο στην Πεντέλη, ο οποίος είχε αναλάβει την Πολιτική Αγωγή στο σκάνδαλο με την συγκεκριμένη Εταιρεία.
Οι ερευνητές της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι πως η προσπάθεια εκβιασμού του αείμνηστου ποινικολόγου, που κατέληξε στην δολοφονία του, έχει να κάνει με την συγκεκριμένη υπόθεση και σκοπός των δυο οπλοφόρων που μπήκαν στο γραφείο του ήταν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό  100.000 ευρώ, ανεξόφλητο χρέος από την ενέργεια κατά Αντωνόπουλου.

Το “κουβάρι” της υπόθεσης που τελικά θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας, ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν από περίπου μια εβδομάδα με συνεχείς προσαγωγές υπόπτων, ενώ κορυφώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όπου οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν τέσσερις σημαντικές προσαγωγές υπόπτων.
Οι προσαχθέντες κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στα γραφεία τις Ασφάλειας για περίπου ένα 24ωρο και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο που να τους «δένει» με την δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.
Αντιθέτως φαίνεται πως αυτά τα πρόσωπα, κατά την εξέταση τους, φέρεται να έδωσαν νέα κατεύθυνση και κυρίως ώθηση στις εν’ εξελίξει έρευνες.
Ωστόσο, ο ένας από τους προσαχθέντες και εν προκειμένω ο ένας από τους Αλβανούς, οποίος είναι κάτοικος Καλλιθέας, θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, αποτελούμενος από πιστόλια και περίστροφα.
Από αυτές τις προσαγωγές έχει προκύψει πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους έμπειρους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, με αποτέλεσμα οι έρευνες να είναι σε κάλο δρόμο και να θεωρείται θέμα ημερών η εξιχνίαση του εγκλήματος.

makeleio.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

« PREV
NEXT »