GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εντυπωσιακή καταρρίχηση από το πύργο του ΟΤΕ και επιδείξεις από τους Έλληνες κομάντος στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Εντυπωσίασαν το κοινό οι Έλληνες Κομάντος, οι οποίοι έκαναν καταρρίχηση από τον πύργο του ΟΤΕ, από ύψος περίπου 60 μέτρων στ...





Εντυπωσίασαν το κοινό οι Έλληνες Κομάντος, οι οποίοι έκαναν καταρρίχηση από τον πύργο του ΟΤΕ, από ύψος περίπου 60 μέτρων στο πλαίσιο της
82η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μετά τα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο οι κομάντος έκαναν εντυπωσιακές επιδείξεις, αναρρίχησης και καταρρίχησης, σε ειδικά σχοινιά, ενώ παρουσιάστηκαν και τεχνικές διάσωσης τραυματία.

Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις θεματικές ενότητες:

-«Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον», με αναφορά στη συνολική ιστορική διαδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι σήμερα.

-«Διάδραση με το Κοινό», όπου πραγματοποιούνται δράσεις, στις οποίες θα είναι δυνατή η συμμετοχή του κοινού, π.χ. τεχνική αναρρίχηση και εκμάθηση κόμβων. Επίσης, παρουσιάζονται δράσεις των Ειδικών Δυνάμεων και του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς.

-«Διοικητική Μέριμνα σε δράση», όπου επιδεικνύεται η λειτουργία αναγκαίων υπηρεσιών υγειονομικής υποστήριξης και τροφοδοσίας, σε συνθήκες εκστρατείας.

-«Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις», όπου εκτίθεται αντιπροσωπευτικό δείγμα των διατιθέμενων οπλικών συστημάτων.

Το Πολεμικό Μουσείο-Παράρτημα Θεσσαλονίκης συμμετέχει με έκθεση-προσομοίωση, που αναφέρεται στα 100 χρόνια από τη μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917 και τη συνδρομή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατάσβεση της, με αναφορά και στις ξένες Ένοπλες Δυνάμεις που είχαν τότε τη διαχείριση του νερού.

Εντυπωσιακή στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι και η επίδειξη ιστοσελίδας, η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις κυβερνοεπιθέσεις σε όλον τον κόσμο, με τα πρωτεία να κατέχουν η Κίνα, η Αμερική και η Ολλανδία, χώρες που διαθέτουν τις μεγαλύτερες και περισσότερες βάσεις διαχείρισης δεδομένων.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του thestival.gr με τις επιδείξεις








ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"