GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κατεβάζουν το Ύψωμα :Απο το πρωί Σφυροκοπούν το Π.Β του Αετού…Μαχητικά ,Ελικόπτερα και Άρματα!

Απο το πρωί άρχισε το Σφυροκόπημα στο Πεδίο Βολής του ΑΕΤΟΥ  απο Μαχητικά της ΠΑ ,Ελικόπτερα Απάτσι της Α.Σ ,Άρματα και Αυτοκινο...



Απο το πρωί άρχισε το Σφυροκόπημα στο Πεδίο Βολής του ΑΕΤΟΥ  απο Μαχητικά της ΠΑ ,Ελικόπτερα Απάτσι της Α.Σ ,Άρματα και Αυτοκινούμενα Πυροβόλα των
Μονάδων της   XII ΗΣ  Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού του  «ΕΒΡΟΥ»!



Η Ασκήσεις και οι Βολές αν και είναι προγραμματισμένες όπως ανακοινώθηκε ,αν και όλα φαίνονται οτι κινούντα γύρω απο την Διακλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ   2017 που σύμφωνα με Επιτελείς της 1ηΣ Στρατιάς ,θα κατεβάσουν το Ύψωμα από τον όγκο πυρός !


Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι, από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017 και κατά τις ώρες 07:00 έως 23:00 καθημερινά, θα εκτελεστούν βολές Ελικοπτέρων, Α/Φ της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρμάτων, Πυροβολικού και Βαρέων όπλων Πεζικού, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ασκήσεων στην περιοχή Πεδίου Βολής «ΑΕΤΟΥ».


Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία:

Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ
Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ
Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ
Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ
Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων.

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική ή αστυνομική αρχή.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"