GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σε ετοιμότητα το τουρκικό προξενείο: Μόλις ψηφιστεί η προδοτική τροπολογία Σύριζα - Ανέλ θα ξεφυτρώσουν εκατοντάδες «τούρκικοι» σύλλογοι στην Θράκη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τοπικές ιστοσελίδες του Θράκης, το τουρκικό προξενείο περιμένει διακαώς την ώρα και τ...



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τοπικές ιστοσελίδες του Θράκης, το τουρκικό προξενείο περιμένει διακαώς την ώρα και την
στιγμή που θα ψηφιστεί η περιβόητη "τουρκοτροπολογία" από ΑΝΕΛ, Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοκ, Σύριζα και το κακό συναπάντημα προκειμένου να προκαλέσουν μείζον εθνικό ζήτημα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη τροπολογία θα έρθει στην Βουλή και θα ψηφιστεί, οι τούρκοι έχουν βάλει εμπρός τις μηχανές. Εκατοντάδες «σύλλογοι» σφραγίδες θα εκμεταλλευτούν απευθείας την νομική ιδιότητα καταθέτοντας εκατοντάδες αιτήσεις για ίδρυση «τούρκικων» συλλόγων στα κατά τόπους Πρωτοδικεία.
Την προσπάθεια αυτή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, την συντονίζει το τουρκικό προξενείο και δεν περιορίζεται στην Θράκη και τον Έβρο, αλλά θα επεκταθούν και στα Δωδεκάνησα, την Κω και την Ρόδο.
Βεβαίως, η κίνησή τους αυτή αποσκοπεί στο να εμφανιστεί η ύπαρξη μίας ανύπαρκτης «τουρκικής» μειονότητας και συνεπώς ακολούθως να αυξήσουν την πίεση και τις προκλήσεις με απώτερο στόχο την απόσχιση της Θράκης και την προσάρτησή της στην τουρκία.
Όταν αυτό το σχέδιο αρχίζει να υλοποιείται, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το ΠαΣοΚ και τη Νέα Δημοκρατία που ξεκίνησαν την τουρκοποίηση της Θράκης και βεβαίως τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ που άνοιξαν την κερκόπορτα για να χάσουμε εθνικό έδαφος.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-etoimothta-to-tourkiko-projeneio-molis-pshfistei-h-tropologia-suriza-ane#ixzz4u6pHfjLi