GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

- ΓΙΑ Α)  ΚΟΝ ΣΠΗΛΙΟ ΧΑΡΑΜΗ και  Β ) ΚΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΙΑΤΣΟ Κύριοι, Ως Έλληνας Κερυνειώτης με καταγωγή από Ελλάδα δηλώνω: ...

-




ΓΙΑ Α)  ΚΟΝ ΣΠΗΛΙΟ ΧΑΡΑΜΗ και  Β ) ΚΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΙΑΤΣΟ

Κύριοι,
Ως Έλληνας Κερυνειώτης με καταγωγή από Ελλάδα δηλώνω:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελληνική Κερύνεια της Κύπρου. 
Γαλουχήθηκα στα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη
Το 1974 πολέμησα ως έφεδρος αξιωματικός με το ΗΡΩΙΚΟ Τάγμα 251Τ.Π. που αντιμετώπισε πρώτο την τουρκική εισβολή με τον ήρωα Διοικητή του Παύλο Κουρούπη,τραυματίστηκα και αιχμαλωτίστηκα και μεταφέρθηκα στις φυλακές της τουρκίας, Άδανα και Αμάσεια, δεν δέχομαι να βλέπω να προβάλλεται η τουρκική σειρά εζέλ, απο ελληνικό κανάλι την στιγμή που προβάλλει το λιμανάκι της Κερύνειας όπου μεγάλωσα η οποιοδήποτε άλλο κατεχόμενο ελληνικό έδαφος της Ελληνικής Κύπρου.

Αυτό που γίνεται απο το κανάλι σας είναι να προσβάλλεται την ΜΝΗΜΗ των ΗΡΩΩΝ της Κύπρου και όλων των εκτοπισμένων Ελλήνων απο τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους λόγω της βάρβαρης τουρκικής εισβολής.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.

Και εδω στην Κύπρο έιμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ και ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε ότι ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ  από τους συγγενείς των ΗΡΩΩΝ μας και απο ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου τους οποίους θίξατε με την προβολή της τουρκικής σειράς εζέλ. 
Η σειρά γυρίστηκε σε γή ποτισμένη με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

Αυτό πρέπει να γνωρίζεται και να το ΣΕΒΕΣΤΕ.

Κώστας Τζαβέλλας
Πρώην Γενικός Γραμματέας ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ 1975-76
Πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Ελλήνων Αιχμαλώτων
Έφεδρος Αξιωματικός
Τραυματίας Αιχμάλωτος 1974
Έλληνας Κερυνειώτης
3 Ιουλίου 2011

Σημείωση:  Μελετήστε καλά τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες και τότε θα καταλάβετε γιατί όλοι αντιδρούμε απο την πρώτη μέρα της προβολής. Διερωτηθήκατε γιατί δεν αντιδράσαμε σε άλλες τουρκικές σειρές που προβάλλεται όπως πχ το κισμέτ;

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΑΝΑ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΓΩ

-

ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΜΑΤΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ ΜΙΣΟΓΥΜΝΟΥΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

-

ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ.

-

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"







-